Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Południe w ogniu 3.

<< < (4/10) > >>

CoeathalVega:

--- Cytat: Yogos w Luty 12, 2009, 18:20:56 ---
0-H (23 Moons): 17 GF vs. 12 RKZ | 2 RKZ in RF

--- Koniec cytatu ---

Moze i ja kiepski z matmy bylem, ale 12 + 17 > 23 :)

w kazdym razie, gf goons, niektorzy sie powinni zastanowic czy moze sobie darowac latanie tytanami... ale z drugiej strony to komunisci z evol, stac ich :) Zapowiada sie interesujacy weekend :)

MightyBaz:
ken+babies maja inny powazny problem - z tego co dowiedzialem sie od znajomych z reikoku - pada im logistyka. Wiekszosc piplines jest campiona przez goonsow.
Zaden ally nie wytrzyma takiego oblezenia, nawet jesli podniosa sova to nadal bedzie problem z dostawami..

Wilk:
Jak podniosą sova, to jednak będą mili łatwiej.

Anyway, Gooni gf.

gosti:
Dobra robota :D

Straszny:
uwielbiam goonsową propagande  :D ;D
prawie jak ratty w Delve (te bzdury o rattach to przysłowiowe bedzie), ani słowa o stratach własnych.

byłem w J-L (wzieli mi HACa na primary dla floty... ktoś mnie musi tam bardzo nie lubić :P:P)  i przy mnie ubito, przez 2 godziny kolejnych skirmishów, wybumpowań i potem fleet-battli dobrze ponad 150 wrogich BSow i supportu (relatywnie mało goonow do deklarowanych liczb bo ci troche nikną w sumie w masie sojuszników), przy umiarkowanych stratach własnych, więc 4 strony wrogich statków to nie jest jakiś wyczyn.

2 grupy naszych capitali (w sumie ponad 100 sztuk) zaorały w cholere POSów. 

Natomiast głęboka (nasza) noc należała do koalicji, nie wiem dokładnie w jakich okolicznościach padł Tytek Molee, bo max 1 w nocy chodze spać - szkoda go i gratki za kill bo to jednak spore zwyciestwo. (edit: info z forum) Molle podobno wylogował Shrike-a jak na skanerze zauważył dropujące dictory. Był przekonany że nie ma aggro.. jak widać mylił się co koalicja wykorzystała.

btw: z mojego  punktu (timezony) partycypacja goonow realnie w delve jest wprost odwrotna od trzodzenia na forach - tam jest więcej PL/TCF/UNL/MM niz goonow (bywa ze PL samego jest najwięcej) a tutaj wręcz przeciwnie. Chyba ze wyznacznikiem są bzdury na localu, wtedy faktycznie GS dominuje bezdyskusyjnie.

co do bitek w J-L, z bardzo cząstkowego widzenia KB BUFU nasza korporacja assystowała przy 100 killach, tylko w J-L samym, a nie byliśmy w każej flocie: http://www.bu-fu.org/kb/?a=kill_related&kll_id=22933, dodatkowo w paru miejscach poorano też floty koalicji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej