Eve Online > NoobGarten

System 0.5 - 0.6

(1/2) > >>

ProTeck:
Witam.
Poszukuję jakiegoś dobrego systemu w którym mógłbym pokopać Kernit ,oczywiście u ammarów ;)
Najlepiej jakby na localu było zaledwie kilka osób ,dużo pasków ,a na nich dużo kernitu (a nie jak czasem po kilka góra kilkanaście skałek:P )

Jeśli ktoś znałby system odpowiadający tym kryteriom byłbym bardzo wdzięczny za pomoc i podanie jego nazwy:)

Z góry wielkie dzięki ;D

Siri Irme:
Sorry ale...  ??? Użyj mapki w grze!

Poza tym, stan osobowy jak i ilość rudy na pasku zmienia się z każdą chwilą więc to prośba raczej nie do spełnienia.

No i najważniejsze: nikt nie chce konkurencji więc wątpię czy ot tak, za friko udzieli Ci informacji przez którą może stracić trochu kasy 8)

Ellaine:
Dokładniej rzecz biorąc użyj tego:
http://www.fluidorbit.co.uk/
Jak już wylistujesz sobie systemy które Cie interesują, możesz użyć na przykład tego:
http://evemaps.dotlan.net/
żeby przejrzeć statystyki ruchu i ilość pasków.

ProTeck:

--- Cytat: hctob w Lutego 03, 2009, 22:49:48 ---Sorry ale...  ??? Użyj mapki w grze!

Poza tym, stan osobowy jak i ilość rudy na pasku zmienia się z każdą chwilą więc to prośba raczej nie do spełnienia.

No i najważniejsze: nikt nie chce konkurencji więc wątpię czy ot tak, za friko udzieli Ci informacji przez którą może stracić trochu kasy 8)

--- Koniec cytatu ---

Nie rozumiesz... mapka mi nic nie da ,gdyż są systemy na których jest kernit ,ale tak jak pisałem jest mało asteroid i nie ma co kopać tam ,a nie ma żadnej mapki która mi powie ,że oo tu jest dużo. Poza tym zwróciłem się z pytaniem do ludzi którzy być może przelotem byli w takim miejscu ,lub kiedyś kopali w takim ,bo rozumiem że konkurencji nikt nie chce 8) Po prostu zawsze lepiej spytać ,jakaś szansa jest :)

Captain:
Jakieś 1.5 roku temu strasznym zadupiem z kernitem był system taki jak kahah, to gdzieś u khanidów.
Kopało się też w simela to w genesis, ale tam szybko schodził z tego co pamiętam, jak teraz jest nie wiem.

PS. olej kopanie i morduj  :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej