Eve Online > Dyskusje ogólne

Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (130/617) > >>

silvia:
Czy ja wiem czy sie kiepsko sprawuja... za swoich czasu w venal blasthronem racilem :D

Nie lubie jak ktos pieprzy (farmazony) by poprostu pieprzyc (farmazony).
Sam widzisz, ze masz jakies wymowki na te twoje fail-fity. Moze i ona jakas mial, i moze byla o wiele lepsza niz twoje?

Loc0:
Rapiera pominalem, bo nie wiedzialem do czego mu ten fit byl, tak czy siak Yogi od czasu do czasu jak juz sie zaloguje robi dobre pvp i w przeciwienstwie do ciebie nie jara sie dokonaniami swoich idoli na kb tylko lata. Po tym wnioskuje, ze wie co robi. Co do erisa - puknij ty sie w glowe i zacznij jej uzywac.

Gregorius:

--- Cytat: silvia w Marca 27, 2010, 12:05:44 ---Nie lubie jak ktos pieprzy (farmazony) by poprostu pieprzyc (farmazony).

--- Koniec cytatu ---

PLisss Plisss dajcie to do flejma ^_^

Sheratos:

--- Cytat: silvia w Marca 27, 2010, 12:05:44 ---

--- Koniec cytatu ---

Ladna puenta samego siebie   :2funny:

Yogos:

--- Cytat: silvia w Marca 27, 2010, 12:05:44 ---Czy ja wiem czy sie kiepsko sprawuja... za swoich czasu w venal blasthronem racilem :D

Sam widzisz, ze masz jakies wymowki na te twoje fail-fity. Moze i ona jakas mial, i moze byla o wiele lepsza niz twoje?

--- Koniec cytatu ---

Nie lubię karmić trola ale tym razem dam się podpuścić  :P
Mystiq to powiedz jakie np. mógł mieć uzasadnienie ten fit ? Do czego by mógł służyć ?

Ciekaw jestem niezmiernie jak uzasadnisz tak duży recharge bez resów i tą med repkę na navy shipie  :o
Wiem że jesteś dobry w EFT i ogólnie na forum, napisz coś ciekawego  :laugh:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej