Eve Online > Dyskusje ogólne

Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (124/617) > >>

Dux:

--- Cytat: Xarthias w Marca 05, 2010, 08:50:32 ---Eee... A od kiedy to różne skille są do tego wymagane?

--- Koniec cytatu ---

Łups. Przyznam się bez bicia, że z uwagi na takie cóś jak to, ze prócz projectili i okazjonalnie jakiś małych rakietek niczego innego nie uzywałem, nawet nie sprawdziłem jakie te inne "wspomagacze" maja wymagania  :)

Straszny:
ej no ...
a nigdy Wam sie nie zdarzyło w pośpiechu wrzucić złego moduły? Ja mam główne konto scross-trainowane na w sumie 3 rasy i pare razy juz sie walnałem w jakimś modułku, tak samo jak ze dwa razy w zyciu wydokowalem w skampionej stacji bez undocka .... statkiem bez fitu

devilsbirth:
Jasne, że się zdarzyło. Może ten Rokh to raciarka była wcześniej, ccc ma założone?

Sammani:

--- Cytat: Scaryman w Marca 05, 2010, 09:03:47 ---ej no ...
a nigdy Wam sie nie zdarzyło w pośpiechu wrzucić złego moduły? Ja mam główne konto scross-trainowane na w sumie 3 rasy i pare razy juz sie walnałem w jakimś modułku, tak samo jak ze dwa razy w zyciu wydokowalem w skampionej stacji bez undocka .... statkiem bez fitu

--- Koniec cytatu ---

od kiedy da sie wczytywac fity to naprawde takie pomylki powinny byc rzadkoscia.

BlackLamb:

--- Cytat: Sammani w Marca 05, 2010, 09:57:21 ---od kiedy da sie wczytywac fity to naprawde takie pomylki powinny byc rzadkoscia.

--- Koniec cytatu ---
paradokslanie tylko w przypadku takich, którym nie przeszkadzają walające się po całym hangarze bez ładu i składu modułki  :D

edit bez zbędnego postowania: przy wojennej zawierusze, koniecznosci fitowania iluś tam statków, modułów podzielonych na x puszek, nie korzystam - należę do masochistów konserwatystów, aczkolwiek doceniam mona ze chciałes mi ułatwić zycie  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej