Eve Online > Dyskusje ogólne

Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (110/617) > >>

Doom:

--- Cytat: Edmund w Stycznia 22, 2010, 20:05:51 ---Doom ale tu chodzi o działa wsadzone w hi sloty ... wsadzil tam nie wiedziec czemu materskie odtylcowe deklowane samostrzaly zamiast porzadne amarrskie pulsy ...

--- Koniec cytatu ---
Właśnie o tych odtylcówkach mówiłem jak pisałem co wyczyniał Cown - zapotrzebowanie dział na cap = 0, zapotrzebowanie tanka na cap = 0 (1600 + enam), to co w tamtym ficie używało capa to był eccm, punkt i tym podobne w med slotach - do walki w warunkach dock range idealne, w innych... pewnie lepsze byłyby klasyczne działa

Ezachiel:
imho to on tam ma cap stable z pulsami nawet. Poprostu pomylil fity i tyle.

Egnos:
Albo zwyczajnie wsadzil to na co mial skile, choc nie rozumiem czemu nie na tempesta albo maela

DaBlades:

--- Cytat: Edmund w Stycznia 22, 2010, 20:44:33 ---imho to on tam ma cap stable z pulsami nawet. Poprostu pomylil fity i tyle.

--- Koniec cytatu ---

Fit wcale z dupy nie jest choć wsadził bym drugie gyro zamiast 1600mm. Można się mocno zdziwić jak się dostaje od Abadona z EXP/KIN.
Choć fit używany raczej przed boostem trackingu pulsów.
Na MP T2 abadon nie jest cap stable chyba nawet przy minimalnych skillach w gunnery i maksymalnych w capie.

Aenyeweddien:
No dokładnie fit z matarskimi działami był praktykowany przed moim urlopem w BC i wtedy sprawdzał się idealnie... BC nie miało (nie chce mi się sprawdzać jak jest teraz bo jestem na bani) żadnych bonusów do działek amarskich a matarskie rewelacyjnie się nadawały na podmiankę. Ktoś po prostu stary patent przeniósł na statki klasy BS czy teraz to ma sens nie powiem ale patrząc że to nie pierwszy jego statek tak sfitowany to dla niego na pewno tak

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej