Eve Online > Dyskusje ogólne

Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (93/617) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Aizhen w Grudnia 20, 2009, 12:49:34 ---może ja się nie znam ale co to ma wspólnego z "Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy"  :D

--- Koniec cytatu ---

Koledzy Ci już wyjaśnili, ale ja ze specjalną dedykacją dal Ciebie dorzucę tego killa:

http://www.ushrakhan.com/alliance/edk/?a=kill_detail&kll_id=90510

Fit w porządku, historia też pewnie banalna, za to sama postać ofiary wywołała mój matarski rechot  :2funny:

Carnuss:

--- Cytat: SokoleOko w Grudnia 20, 2009, 19:33:10 ---Fit w porządku, historia też pewnie banalna, za to sama postać ofiary wywołała mój matarski rechot  :2funny:

--- Koniec cytatu ---

Mysłałem ze rechot wywołał fakt że w killmailu jest jeden matar marki sebiestor :)

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Carnuss w Grudnia 20, 2009, 19:50:32 ---Mysłałem ze rechot wywołał fakt że w killmailu jest jeden matar marki sebiestor :)

--- Koniec cytatu ---

Faktycznie, reszta to Pacynki, Swietoszki i Geje  :o W Matarskim RPG sojuszu  :o

Carnuss:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Grudnia 20, 2009, 19:54:52 ---Faktycznie, reszta to Pacynki, Swietoszki i Geje  :o W Matarskim RPG sojuszu  :o

--- Koniec cytatu ---

Pacynki FTW, Tego nie znałem :D

SokoleOko:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Grudnia 20, 2009, 19:54:52 ---W Matarskim RPG sojuszu  :o

--- Koniec cytatu ---

W anty-amarrskim, jeśli chodzi o ścisłość. Nawet sporo Amarrów przejrzało na oczy i walczy u nas za wolność  o7

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej