Eve Online > Dyskusje ogólne
Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy
SokoleOko:
--- Cytat: Aizhen w Grudnia 20, 2009, 12:49:34 ---może ja się nie znam ale co to ma wspólnego z "Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy" :D
--- Koniec cytatu ---
Koledzy Ci już wyjaśnili, ale ja ze specjalną dedykacją dal Ciebie dorzucę tego killa:
http://www.ushrakhan.com/alliance/edk/?a=kill_detail&kll_id=90510
Fit w porządku, historia też pewnie banalna, za to sama postać ofiary wywołała mój matarski rechot :2funny:
Carnuss:
--- Cytat: SokoleOko w Grudnia 20, 2009, 19:33:10 ---Fit w porządku, historia też pewnie banalna, za to sama postać ofiary wywołała mój matarski rechot :2funny:
--- Koniec cytatu ---
Mysłałem ze rechot wywołał fakt że w killmailu jest jeden matar marki sebiestor :)
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Carnuss w Grudnia 20, 2009, 19:50:32 ---Mysłałem ze rechot wywołał fakt że w killmailu jest jeden matar marki sebiestor :)
--- Koniec cytatu ---
Faktycznie, reszta to Pacynki, Swietoszki i Geje :o W Matarskim RPG sojuszu :o
Carnuss:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Grudnia 20, 2009, 19:54:52 ---Faktycznie, reszta to Pacynki, Swietoszki i Geje :o W Matarskim RPG sojuszu :o
--- Koniec cytatu ---
Pacynki FTW, Tego nie znałem :D
SokoleOko:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Grudnia 20, 2009, 19:54:52 ---W Matarskim RPG sojuszu :o
--- Koniec cytatu ---
W anty-amarrskim, jeśli chodzi o ścisłość. Nawet sporo Amarrów przejrzało na oczy i walczy u nas za wolność o7
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej