Eve Online > Dyskusje ogólne

Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (81/617) > >>

Gregorius:

--- Cytat: Kombat w Listopada 09, 2009, 21:13:57 ---Tylko ze kill pokazuje ZAWSZE jeden rodzaj npca i sztukę jedną a strzelać do niego mogło 200. Więc pam paramparam wow.
Standartowa historia, koleżka robił plexa pufły go npce, sprawdził że cenne itemki ocalały wrócił w innym statku próbując zgarnąć loot. A że mu się nie udało pare razy to teraz kilku centralowych expertów ma ubaw :P

--- Koniec cytatu ---

fixed ;)

Ja tam mam ubaw, a wcale nie uważam się za eksperta ;) Bo już mógł pomyśleć po drugiej wtopie i nie ryzykować, tylko polecieć czymś... konkretniejszym. Może się nie znam, ale latając takim sprzętem bym po pierwsze uważał, po drugie - miał gotowego np. Viatka, coby w razie czego zawinął resztki.
No chyba, że to plex, który mi viatka nie wpuści.
Ale nie oszukujmy się... Musiał się bardzo postarać, żeby wtopić taką  maszynkę w low-sec na ratach.

Doom:
Bloodasowe raty są wredne i w pewnych warunkach mogą takie coś utłuc. Głównie dlatego ze mają wysysarki.
Ale gość zlamił na maksa że dał się załatwić tym ratom, cap nie spada insta, do tego resy, speed i boster który by zdążył odpalić choć jeden cykl daja dość czasu na wyjście z zasięgu neutów potem to już kwestia manewrowania. Nie wiem jak by sobie takie tengu radziło na pleksach 9+ ale poniżej jak dla mnie jest nie do ubicia bez pomocy innych graczy

Kombat spójż na to z tej strony dla mnie ten loos jest pewnie tak samo śmieszny jak dla was salVaga linkowana jakiś czas temu przez Scarego

Porzeczka:
No mogl miec tego pecha, ale tak czy siak lama jest bo w co najmniej nie przykul wystarczajacej uwagi to tego co sie dookola niego dzieje...
Ale fakt mozna trafic na ostra jatke na plexe choc i tak da sie ja przezyc (10bsow + 2 towery nuetujace + w ch.j smieci, czesc scramblujaca, i zealocik to jedzie, choc trzeba sie przylozyc zeby nie pufnac).
Mozna zalozyc ze mial pecha bo trafil na nuetujace wieze plus scramblujace fryty w ilosci wiecej niz 1 i juz po nim a chcial na raz zabic za duzo... a ze byly tam na pewno bsy to mogl wpasc i nie ogarnac sie w pore...
Kombat mnie bardziej chodzi o fakt ze nie fit dziwny i jak to on sie dal zabic tylko fakt ze dal sie zabic jest dziwny...
tak czy siak :2funny: :2funny: bo jest to zabawne :D

ramdeon:
http://kb.legiunea-romana.ro/?a=kill_detail&kll_id=22850

:2funny:

Luisa:

--- Cytat: Ramdeon w Listopada 14, 2009, 13:59:29 ---http://kb.legiunea-romana.ro/?a=kill_detail&kll_id=22850

:2funny:

--- Koniec cytatu ---
To prawdopodobnie był event związany z loterią :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej