Eve Online > Dyskusje ogólne
Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy
gosti:
Jesli chodzi o gyro, to po prostu lenistwo.
Jesli chodzi o HACa-salvagerke, to po prostu -> :uglystupid2:
sneer:
to nie tyle głupota ile lenistwo ocierające się o głupotę
widać ktoś złapał pierwszy z brzegu statek - dobrze sfitowany i na szybko przerobił na salvagerkę
no cóż karalne to nie jest poza wtopionymi pikselami więc od czasu do czasu ktoś taki kwiatek zafunduje ....
Maver:
Naprawde udajecie takich nierozgarnietych czy faktycznie uwazacie ze facet wsadzil gyro na salvagera zrobionego z vagasa?
Mial statek ewidentnie pod pvp... Potrzebowal pewnie cos hutrowo zsalvagowac, a nie majac pod reka deski ani nic innego wsadzil salvagery na vagasa nie ruszajac reszty fitu i polecial zbierac smieci.
Dziwne ze dal sie zlapac, widac nie uwazal... ale zeby odrazu sobie jaja z tego robic?
Ale rozumiem, wy macie po jednym statku do kazdego zastosowania w grze w dodatku w kazdym miejscu gdzie aktualnie przebywacie. ;)
Masakra z tymi niektorymi "wtopami"
Moze by po prostu przemianowac dzial na "Najwieksi pechowcy i ich wtopy"
Skeer:
Ekhm...
Ja bym sfitował stiletto z wcsami na jego miejscu, a nie vagasa od razu :P To nie jest kwestia pecha, tylko lenistwa i głupoty.
Straszny:
Nie nie, było inaczej
gość robił sobie tym statkiem plexa (!) , używał Vagi na plexie jako salvagerki, i to na plexie nie skończonym, zielonego pojęcia nie mam dlaczego tak... kręciłem się licząc że zrobi coś głupiego... (nigdy nie stoję w miejscu, mam adhd w grze okropne ;p)... akurat byłem chwilę na 18tym pasku i dręczyłem korpowy kto ma szybko probera.... a ten nagle dropuje obok mnie na koncu hulla.. eeee .. 1 salwa i padł.
Ten "plex-fit" i dropnięcie na pasek (zamiast pod jedną z 2 npcowych stacji) z hostem, do tego w KFIE bylo nas z 5 osób i on 1 host - razem tworzą z tego wyjątkowo głupią wtope, a nie sam fit.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej