Eve Online > Dyskusje ogólne
Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy
SokoleOko:
OK, faktycznie dampy przed nerfem mogły zmienić sytuację.
Lotniskiem latam jeszcze z "elką", ale skille na alcie już porządne. Teoretycznie jestem capstable z 6-7 medium neutami na sobie i 2 pracującymi pełną parą capital repkami, a zawsze można jeszcze wrzucić dropsa do capa, żeby móc pozwolić sobie jeszcze na smartki.
Dziś carriery spadają jak szmaty, ale zwykle są kijowo sfitowane raciarki. Ilość dmg jest wprost proporcjonalna do długości walki, a ta zależy - znów: wprost proporcjonalnie - od liczebności gangu, który tłucze carriera.
Dormio:
Akurat w tym przypadku gangi ilościowo były podobne, ale jakościowo różne. My tłukliśmy dronami - gość nie miał SMB, ja utłukłem co najmniej kilkadziesiąt. Mnie trzymały laszki, tam mieliśmy bańkę. Mnie ostrzelał dred, my chyba tylko BSy. W sumie kilka różnic, w sumie niewielkie, a jakość walki kompletnie różna. Przy okazji tego dnia spadł jeszcze jeden lotniskowiec, ale ja obrażony na EVE już nie miałem ochoty na grę. :P
W każdym razie - nie wystarczy na KB wyszukać "egzotyczny" KM, bo coś co na pierwszy rzut oka wygląda na z końca pleców, koniec końców może być przeznaczone do zupełnie innego celu. Ja np. szykowałem się do transportu do HQ, właśnie po capsową repkę, ale koledzy wpadli na wspaniały pomysł "projekcji siły" w systemie z naszym POSem - co z tego, że byłem zalignowany, miałem w supporcie 5 draków, a za sobą 2 bitwy w capsach. Koniec końców i tak wdupiłem lotniskowiec. Czy fit był z dupy ? Może, bo z pewnością można go było zrobić lepiej, ale to wiem teraz z moim obecnym doświadczeniem. Wciąż jednak uważam, że dual na cap repach tylko skraca walkę, a nie ją wydłuża.
Raina Nives:
http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=9036041
Kareem:
--- Cytat: nzero w Marca 02, 2011, 14:55:45 ---http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=9036041
--- Koniec cytatu ---
Co w tym śmiesznego? To że koleś nie wie, że nie lata się przez null pomiędzy hubami, bo na bramach są smarbombujące BSy?
Nitefish:
daj spokój, skąd mógł wiedzieć, że są besy które mogą mieć smartki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej