0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: "xarthias"Cytat: "Ellaine"A ktos z wlasnej woli uzywa windowsow po polsku? :shock: :shock: :shock: OmG, a kto z w?asnej woli u?ywa w innym j?zyku? (o ile nie jest to jego podstawowy j?zyk?) I po co?Poniewaz polski jezyk jest nieintuicyjny w przypadkuprogramow komputerowych. Przy kazdym polskim guziczku w polskich windowsach, musze sie zastanawiac jakie oryginalne angielskie slowo przetlumaczono tak a nie inaczej. W przypadku samego systemu jest to nieduzy problem, ale jak mam sie przegryzac przez excela po polsku to mna trzesie.
Cytat: "Ellaine"A ktos z wlasnej woli uzywa windowsow po polsku? :shock: :shock: :shock: OmG, a kto z w?asnej woli u?ywa w innym j?zyku? (o ile nie jest to jego podstawowy j?zyk?) I po co?
A ktos z wlasnej woli uzywa windowsow po polsku?
Ech, ale z was malkontenci Ja natomiast mia?em problemy w drug? stron?. W Quarku zainstalowanym na angielskiej windozie by?y wieczne problemy z ob?o?eniem polskich czcionek... Przeinstalowanie windozy na polski usun??o ten problem A co do excela... Có?, u?ywam polskiego od d?u?szego czasu... Wymiennie z angielskim (np na palmtopie) i jako? nie mam problemów... A jak co? nie pasuje to zawsze jest wspomniany przez Tok'a kreator.A wasz problem wynika tylko i wy??cznie z lenistwa :lol: :lol: :lol: Przyzwyczaili?cie si? do ang wersji i na innej ju? wam si? nawet pomy?le? nie chce jak co gdzie i dlaczego A nieintuicyjno?ci jako? nie zauwa?y?em, a u?ywam sporo ró?nych programów w ró?nych wersjach j?zykowych i nigdy nie mia?em ?adnych problemów