Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Eksploracja

<< < (5/10) > >>

Lord Underworld:
Witam mam pytanie. Czytam trochę o eksploracji w tym temacie, Czy moglibyście mi nakreślić o co chodzi?

ivil:
Chyba nie bardzo jest sens bo niedługo i tak wszystko sie zmieni [;

Xarthias:
Ech...
http://www.eve-centrala.pl/forum/index.php?topic=5905.0

Doom:
razem z kumplem wzięliśmy grzebienie i poczesaliśmy trochę lowsekowej przestrzeni, spod grzebienia uciekać próbuje nam taka wesz
"Previous explorers have commented that one of the gates requires a passkey. Alternatively, it can be bypassed by meddling with the security system inside the Blood Raider Chapel. The overseer guards the Battlestation vigorously. "
Miejsce wygląda tak:
-po wjeździe przez bramę dwie wierze z pajeczynami kilka cruis batery, hac i 3 spaśluchy (880k x2 i 900k+)
- ze struktór które można zdemolować w cholere blood raiders deep (dead?) space tactical unit (chyba ze 40) jakaś kaplica i otpost taktyczny
- brama zamknięta
- rozwalam odpost nic atakuję katedrę wyskoczyło kolejne 6 spasluchów, hac i frytki elitarne
- rozwalam i ich i katedrę, brama otwarta
- za nią 2 weby, 2/3 baterie cruizów, 3 deski, 2 fryty, 5 bs z czego 3 na wampirach i blisko, standardowa taktyka przestała działac po zdjęciu desek
Przeniosłem ogień na webery
salwa i pół webera skasowane, a sekunde potem weber 100/100 sprawności bojowej, przeniosłem ogień na pijawy to samo jeszcze troche się tak ganialiśmy, aż wyciągneli mi cap do zera i hardy przestały działaś, a dam jaki wtedy zaczął iśc zaczał przebijać się przez tank więc wiąłem... :diabeł:
Poza tym co wymieniłem zaobserwowałem tam jeszcze stacje bojową, i 4 bańki energetyczne (podpisane jako em hardener)

Czy ktoś wie co to mogło być to coś co naprawiało?
I czy warto tam wracać w nadziei że po demolce będzie coś fajnego?
Do DT jeszcze tam chyba mogę wrócić więc jeśli bedzie trzeba mogę ewentualnie spróbować polecieć i popatrzeć za dodatkowymi danymi...

Oxylan:

--- Cytat: Doom w Lutego 27, 2009, 01:08:33 ---Czy ktoś wie co to mogło być to coś co naprawiało?
I czy warto tam wracać w nadziei że po demolce będzie coś fajnego?
Do DT jeszcze tam chyba mogę wrócić więc jeśli bedzie trzeba mogę ewentualnie spróbować polecieć i popatrzeć za dodatkowymi danymi...

--- Koniec cytatu ---
Jesli cos kogos naprawialo,to byla to zapewne struktura,nie spotkalem sie z remote repkami u npc.

Mozliwe też ze jesli przestales strzelac do npc to naprawil sie przez nastepne xx sekund,bywaja npc z szybkim recharge shielda i armora.

Pozdro Oxy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej