Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Capitale
Coen:
wroca
sc0rp:
1. Zastanawiam się jak powinien wygladac travel fit na carriery:
- low CPR, med cap rechargery, w hi cloak, dronebay stado ecm dron
- czy sie je raczej inaczej fituje tj. np. w low inertia staby aby odwarpowac po skoku jak najszybciej na safe spota i wlaczyc cloak
czy moze jeszcze inaczej. Pytam czysto teoretycznie jakbym sie musial przeprowadzac i skakac przez wrogie tereny i/lub bez stacji.
2. Kolejna sprawa czy cos zostalo zmienione z cyno, bo mam wrazenie ze miejsce gdzie laduje caps od cyno to nie jak bylo kiedys promien 5km, bo ostatnie 2 cyno na ktore skakalem to raz wyladowalem na 12km od cyno a drugi raz > 5km nie wiem dokladnie ile bo sie odbilem od stacji.
Doom:
Najprostszy travel - duzy zasięg skoku, przetrwalnikowy tank, stacje z otwartym dla wszystkich dockiem, zapasami paliwa do uzupełnienia i opustoszałym lokalem po drodze :P
To co podałeś to chyba bardziej metoda na supercapsy które nie mają insta regena capa poprzez dokowanie
sc0rp:
Doom napisalem "przez wrogie tereny i/lub bez stacji."
Doom:
no tak ninja edit posta jak pisałem odowiedź... ładnie to tak?
Tak cyno zostało zmienione w ostatnim lub przedostatnim pachu teraz jest to wiekszy zasięg ladowania chyba w szczegulności dodtyczy to posów (taki mały prezent od ccp dla lubiacych polowac ala Nync ;) )
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej