Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Inne
GlassCutter:
--- Cytat: Doom w Czerwca 05, 2011, 10:14:05 ---Chodzi Ci o EHP (efective it points)
eft - ale on pokazuje całość czyli shield + armor + struktura, eveHQ który może pokazywać dla poszczególnych warstw
--- Koniec cytatu ---
EFT pokazuje również ehp dla każdej z warstw, jak najedziesz myszka w odpowiednie miejsce pojawi się chmurka z odpowiednimi danymi
Doom:
Generalnie obie metody maja swoją wadę bo naprawdę żadko dostajesz jednym typem dmg, i jeszcze żadziej jednocześnie wszystkimi czterema, ale daje Ci to jakis poglad na to ile dmg jesteś w stanie przyjąć zanim padniesz
Khobba:
dodam jeszcze, ze w eft mozesz sobie ustalic "damage profile" czyli dla jakich typow damagu liczone jest ehp. na przyklad, zakladasz, ze dostaniesz na klate 60% therm, 40%kin i eft jest w stanie policzyc ehp dla takich parametrow. jak poszukasz w necie, to znajdziesz gotowe profile dla odpowiednich frakcji ratow, czy dla poszczegolnych typow ammo
BoDeK:
Źle szukam albo ślepota mi padła od słońca ;) ... który skil jest od ilości (nie levela) agentów R&G? Mam 1 agenta na lv.3 więcej nie mogę ich wynająć :'( Kiedyś na Forum widziałem poradnik czy dość długi wątek o tym.
Doom:
Reserch Projeckt Menagment? Zakładając że chodzi Ci o agentów R&D :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej