Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Inne

<< < (109/151) > >>

Doom:

--- Cytuj ---Krótka piłka - drone boaty albo missile boaty.
--- Koniec cytatu ---
Jeszcze krótsza - DOBRE skile. Paladynem nie mam problemu z sanshami tłukąc fanów TD ze scorchy wsadzonych w megapulsy wspartych dronami, skile suportowe z gunery 4/5 + podobnie drony, w ficie mam tylko jeden TE i bynajmniej nie jest on dedykowany na takie okazje.

Jeszcze mniejszy problem jest kiedy uzywa się Nightmary (bonus do trakingu swoje robi)

Problem mogą mieć fani tachionów  / megabeamów, ale ab w ficie który i tak jest koniecznością wtedy powinnien coś w tym pomóc.

Dagorian:
Mam pytanie odnośnie trenowania umiejętności na drugiej postaci na tym samym kącie - wyskakuje mi jakaś pisze że druga postać na tym samym kącie coś trenuję i trzeba na niej przerwać to trenowanie .
Oznacza to że nie mogę trenować umiejętności na innych postaciach na tym samym kącie

Tau:
Tylko jedna postać na koncie może trenować skille w danym momencie. Jeśli chcesz mieć dodatkową postać która będzie się uczyła równocześnie z Twoją pierwszą postacią, potrzebujesz dodatkowego konta.

SokoleOko:

--- Cytat: Dagorian w Maja 30, 2011, 21:16:35 ---Oznacza to że nie mogę trenować umiejętności na innych postaciach na tym samym kącie koncie

--- Koniec cytatu ---

Idź do kąta :p

Kąt prosty != konto w grze.

Dagorian:
Jak policzyć dps obrażeń  z dronami i  dps armora/shielda?

Czy w eve znajduje się mechanizm który podaje twój dps?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej