Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Inne

<< < (98/151) > >>

SokoleOko:
Podstawowa zasada - nie zbierać lootu/salvage'u tym samy shipem, którym robisz misje. Lepiej mieć oddzielną śmieciarkę - może być nawet destroyer (8 highslotów), ale najlepiej Noctis, który ma bonusy do takiej roboty.

Robisz misję, bookmarkujesz sobie każdy pocket, po czym lecisz na stację z agentem, zdajesz misję i wracasz "śmieciarką", którą raz-dwa pozbierasz stuff.

Doom:
Kiedy nie masz (jeszcze) kasy i skila na noctisa masz dwie opcje:
-frytka z mwd / ab i samymi salvagerami
-deska jak wyżej ale tu mozesz ewentualnie pokusić sie o tractory

W obu wypadkach (i przy noctisie)  robisz bm na jednym z wrakow na kazdym pokecie misji, oddajesz ją i wracasz warpujac na wraki

Asag:
O tym nie pomyślałem. A czy po jakimś czasie wraki znikają?

sc0rp:
tak, 2h

Dpas:
Pytanie totalnego noba :) od trzech dni w grze -  Minmattar - lubie latać pozlepianym złomem - tylko proszę mnie od razu nie wysyłać do akademii bo jeszcze nie spełniam warunków  :( jeszcze nie zrobiłem wszystkich misji początkowych - i tu pytanie co dzieje się z pasami asteroid ? rano ich nie ma  przelatałem 3 układy - każdy pas i tam gdzie powinny być ich nie ma ? - tzn. zebrane i pojawią się za jakiś czas czy o co chodzi ? jakieś wyjaśnienie ? popołudniu i wieczorkiem sobie pokopałem a rano ich nie ma - ktoś coś może podpowiedzieć ? - i drugie pytanie - co oznaczają  cyferki przy Agentach np Level1 , Quality -17 ? - Lv.1 to ok - 1 poziom dam rade - ale Quality (-17) - trudność ? - na takiej misji z piratami mój piękny pierwszy Rifter :)  rozpadł się na kawałeczki dość szybko jakieś sugestie będę wdzięczny za każdą radę.
Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej