Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Inne

<< < (97/151) > >>

Asag:

--- Cytat: Doom w Lutego 22, 2011, 17:05:58 ---A tak BTW to słyszałeś że jest to gra MULTI?

--- Koniec cytatu ---

Szok, myślałem że to coś jak  saper w kosmosie   ;)

A na poważniej, czytaj uważniej, jest tam napisane chwilowo.
Na razie nie chcę bo mam teraz bardzo mało czasu na grę a wchodzić do corpa i logować się tylko po to żeby kolejkę zapełnić i misje jakąś trzasnąć to sensu raczej nie ma.

Doom:
nom, zwłaszcze że jak ktoś widzi postać z długim starzem w npc korpie to zaczyna sie zastanawiać czy to nie:
- szpieg
- scamer
- złodziej
- egzemplarz z jakiejś farmy charów (czytaj postać może ma skile, za to skile gracza do operowania nią równają go do poziomu ratów na paskach)
oczywiście wszystko to na równi z opcją ze faktycznie jest to kotś kto miał mało czasu na gre wiec zrobił sobie w npcowie urlop
Ostatecznie załóż swój własny corp jak nie chcesz leźć do jakiegoś towarzystwa (a wbrew pozorom wiele jest korporacji które nie mają kompleksu pr0 i nie wywalaja człowieka tylko dlatego że od 2 tygodni sie nie logował)

Dpas:
Witam wszystkich jako nowy napisałem tutaj bo chce zacząć ale pytanie na początek  - rasa nacja nie ma znaczenia w grze - to już teoretycznie wiem ale czy na pewno ? - takie przemyślenie na które proszę o odpowiedź - zaczynam np Amarr to rasa która chyba się nie lubi z Minmatar ? i co jak ktoś jest z tej rasy ? mogę z nim latać na misje ? chyba będę inni agenci dla innej rasy inna część świata - dobrze czy źle myślę ? i jak chcę wstąpić do akademii to rasa nie ma znaczenia ? Akademia jest w DOMAIN - a jak będę np Gallente - to czy podróż do akademi to "długo trwa" - tam mogę zrobić od nowa tutorial - czy kończę tam gdzie zacząłem i tyle - potem to nie ma znaczenia ? i każda rasa mam własny początek jak ktoś chce a potem robi co chce i to nie ma znaczenia ? - ale zaczyna z jakimś statkiem i umiejętnościami - lasery, rakiety, drony  czy to też można zaraz zmienić ?

Doom:
Strona rpg w tej grze nie dość że była / jest traktowana po macoszemu to i tak lezy i kwiczy więc tak długo jak nie nasrasz sobie w papierach mechaniką standingów wszystkie 4 nacje tak samo sprawiedliwie i demokratycznie ignoruja Twoje istnienie

Asag:
Mam mały problem z salvagingiem wraków z misji (a raczej z czasem jaki ten proces pochłania).
Otóż na razie latam arbitratorem (mam kasę już na drake ale czekam z zakupem aż uskładam na fita jeszcze i parę skilli skończę) i klepię misje l2 dla MoW (wkrótce już lvl 3). Preferuję misje militarne ze względu na to że z salvagingu sporo kasy mi wpada. Jednak bardzo dużo czasu pochłania oblatanie tych kilku/kilkunastu wraków i ich zezłomowanie.

Idealnym rozwiązaniem byłby tractor ale ja właściwie nie mam go jak zamontować bo mając salvagera nie ma na niego miejsca (chyba że będę latał z jednym działem i jedną wyrzutnią a to trochę mało mi się wydaje).

Stąd pytanie. Jak efektywniej salvagować aby nie spędzać na tym więcej czasu niż na samym strzelaniu do npc? Jest jakiś sposób?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej