Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Inne

<< < (96/151) > >>

Goomich:
Nie.

Doom:
Anuluj to ściąganie i pobierz normalnego klienta ze strony eve. Nie ma czegoś takiego jak demo, jest co najwyżej trial który po pierwszym zakupionym i wprowadzonym gtc / plex zmienia sie w regularne konto

Dormio:

--- Cytat: Leviatan w Lutego 05, 2011, 21:06:34 ---Jako, że jest to mój pierwszy post na tym forum to Witam wszystkich.
Może moje pytanie będzie banalne dla niektórych, ale nie dla mnie. Właśnie ściągam Eve przez steam, ale piszę mi, że jest to Eve Online Demo. To oznacza, że po 14 dniach nawet gdybym "doładował" konto to i tak musiałbym ściągać pełną wersję ?

--- Koniec cytatu ---
Poproś o zaproszenie w odpowiednim wątku tu na tym forum. Z zaproszenia "buddy" masz dłuższy trial - 21d zamiast 14.

Asag:
Czy NPC korp daje jakiekolwiek korzyści? Chwilowo nie chce dołączać do korporacji graczy i zastanawiam się czy jest jakikolwiek sens siedzieć u NPC?

Druga sprawa to podatek. Korporacje NPC zawsze chyba mają 10%. Ale do czego on się odnosi? Do nagród z misji? Do bounty? Od każdej nagrody z misji tracę 10%? Na market też wpływa?

Doom:

--- Cytuj ---Czy NPC korp daje jakiekolwiek korzyści? Chwilowo nie chce dołączać do korporacji graczy i zastanawiam się czy jest jakikolwiek sens siedzieć u NPC?
--- Koniec cytatu ---
NPC nie można wardekować (poza faction war), ale też ludzie wewnatrz korpa maja relacje jak neut z neutem - brak pomocy podczas walki, agro za podkradanie "koledze" z corpa stufu z puszek, noob korpy nie maja też mechaniki pozwalajacej postawić sobie posa itp
A tak BTW to słyszałeś że jest to gra MULTI?

--- Cytuj ---Druga sprawa to podatek. Korporacje NPC zawsze chyba mają 10%. Ale do czego on się odnosi? Do nagród z misji? Do bounty? Od każdej nagrody z misji tracę 10%? Na market też wpływa?
--- Koniec cytatu ---
11%, zasysany od każdego przyrostu kasy związanego z npc (czyli w zasadzie bounty na misjach, oraz nagrody od agentów za misje jeśli sa w iskach)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej