Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Inne
Aenyeweddien:
--- Cytat: matka w Stycznia 27, 2011, 02:45:22 ---O co chodzi z tymi altami; / Tak dużo osób o tym pisze, po co to wszystko. Bo z tego co wiem druga postać na koncie nie może skillować. Czyli na nowym koncie (username, new mail) robi sie postać i gra? I opłaca się postać x2 ? ; |
--- Koniec cytatu ---
Altem może być zarówno postać na drugim koncie - niezależny charakter; jak i druga i trzecia postać na koncie posiadająca skille na konkretną rzecz np na postawienie cyno albo umieszczona w systemie i służąca za zaopatrzeniowca (robiąca zakupy) itd...
matka:
ale druga i trzecia postać kiedy jest skillowana to głowna nie?
Doom:
Tak
SokoleOko:
Ściśle mówiąc, wielu korzysta z następującego schematu
Konto A:
- main ("Ty w grze")
- alt 1
- alt 2
Konto B:
- główny alt
- alt 3
- alt 4
Główny alt skilluje wszystko to, na co szkoda czasu mainowi. W moim przypadku, alt lata frachtowcem, transport shipami, logistykiem, Orką (bo kiedyś kopałem) - tego typu rzeczy. Ma też lepsze skille do agentów, dzięki czemu jak bierze misje, to więcej na nich zarabiam. W przypadku wielu osób alt dodatkowo lata jeszcze capitalem.
Pozostałe alty 1-4 to "utility characters", które wymagają minimalnej liczby SP - tak, żeby potrafiły postawić cyno, sprawdzić ordery na markecie. W moim przypadku, wszystkie 4 chary skillowały może 4 dni do kupy.
Leviatan:
Jako, że jest to mój pierwszy post na tym forum to Witam wszystkich.
Może moje pytanie będzie banalne dla niektórych, ale nie dla mnie. Właśnie ściągam Eve przez steam, ale piszę mi, że jest to Eve Online Demo. To oznacza, że po 14 dniach nawet gdybym "doładował" konto to i tak musiałbym ściągać pełną wersję ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej