Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Inne
Goomich:
Kiedyś altem z -8 wleciałem do frachtem Gallentowa. :D
Kara Mon:
--- Cytat: SokoleOko w Stycznia 17, 2011, 13:49:05 ---Jak inaczej ginęłyby statki?
--- Koniec cytatu ---
Nie rozumiem pytania ?
Do momentu mojego dolaczenia do VooDoo latalem wszelkimis tatkami po terenahc gdzie walila do mnie navy z tamtych okolic i nigdy nic poza graczami i concordem nie scramblowalo, tluklem sie pod bramami, stacjami i warpowalem do woli gdzie chcialem i kiedy chcialem dlatgo pytam kiedy wprowadzono ze Navy (nie mylic z concordem) scrambluje ?
Asag:
Ma znaczenie na jakiej stacji się kupuje różne rzeczy w markecie? Chodzi mi o to że ktoś mi mówił (albo gdzieś przeczytałem, nie pamiętam) że na "zadupiach" może być dużo drożej.
Jeżeli to prawda to na jakich stacjach warto sprawdzać ceny? Pytam bo chciałem kupić parę skilli ale jak zobaczyłem niektóre ceny to na razie z kasą na wszystkie nie wyrobię (np High Speed Manevuering 310k, Connections 190k itp). Jeżeli nie prawda to cóż, nvm.
Goomich:
Jak sobie klikniesz na przedmiocie z levej strony, to z prawej wyświetli ci się lista wszystkich tych przedmiotów na markecie w regionie.
Asag:
To wiem, chodzi mi o to czy jakbym poleciał do innego regionu to czy ceny będą takie same czy są jakieś "centra handlowe" gdzie można taniej trafić ze względu na dużą ilość ofert.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej