Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Inne

<< < (90/151) > >>

Style:
Wielkie dzięki.
Gram w to pierwszy raz, więc wybaczcie mi niewiedzę. :)

Swiety M:
Siema,

Mam kilka pytań co do rozwoju postaci. Dotyczy to kilku działów więc postanowiłem wrzucić posta tutaj. Zastanawiałem się kim chce być w Eve i wyszło na to że chciałbym być górnikiem/ wykonywać misje.
1. Czy jest sens iść w 2 różne kariery?
2. Jeśli chodzi o misje rozumiem że są podzielone typu: walka, produkcja, przewóz itp?
3. Może głupie pytanie ale jak najlepiej wyszukać agenta do mojego poziomu i zainteresowania?
4. Jeśli chodzi o learningi co najpierw trenować?

Doom:
1) jednocześnie i na początku? niekoniecznie, kolejno? czemu nie
2) tak
3) eve-agents.com sortowanie po standingu + porównanie z twoimi standingami
4) w sensie? że jak ułozyć zeby było optymalnie? int, mem podstawowe do 4 przeplatane ze skilem lernig ale oszczędzasz w ten sposób minuty. generalnie polecałbym wybić lerningi podstawowe na 4 sam lerrning na 5. a zarabiając kase na advenced skilować rzeczy pod katem tego co chcesz robić. acha i jeszcze koniecznie cybernetyke na level 1 to wrzucisz sobie okablowanie które dostaniesz na treningach

endorph1n:
Witam, mam pytanie - czy możliwa jest aktywacja plexa po wygaśnięciu ważności konta? Jeśli tak, to w jaki sposób? Mam takiego, jednakże chciałbym aktywować go dopiero za miesiąc (sesja.... :P), ważność konta kończy mi się jutro więc cieszyłbym się, gdyby była taka możliwość :P

Goomich:
Piszesz petycję do ccp, żeby ci odblokowali na 1 dzień, bo chcesz zaplacic pleksem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej