Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Inne

<< < (87/151) > >>

Melisanda Armida:

--- Cytat: naye666 w Września 02, 2010, 00:33:14 ---Napisale, ze przeanalizowali logi i oddaja statek iw szystko co z nim zostalo zniszczone. wiec jestem dobre 500 baniek do przodu

--- Koniec cytatu ---
A to co dropnelo tez oddali?

Wysłano z mojego GT-I5700 przy użyciu Tapatalk

Colonel:

--- Cytat: MrMaaX w Września 01, 2010, 22:28:14 ---Ja dostałem gcc jak mnie zaatakowały npc w systemie z sovem concordu wiec raczej się nie da tego przeżyć.

--- Koniec cytatu ---

da sie przezyc, miedzy innymi dlatego latamy w szybkich statkach
sam wladowalem sie w vadze czy cynabalu kilka razy do takiego systemu, mam odpowiedni SS wiec sie zainteresowali natychmiast ...  ;)
przez 15 minut musialem utrzymywac warpa...czerwone agro, gejty i stacje zamkniete, nie przeskoczysz i nie zadokujesz
trzeba dodac takie systemy do listy omijanych i autopilot nie wytyczy przez nie wiecej trasy :)
...
jeden z naszych rekrutow wskoczyl z agro do hajseka i tez nawial i przetrzymal te 15 minut poscigu przez concord

SokoleOko:
Dobra, nie miałem racji, faktycznie spada do frakcji, nie do korpa.

Cóż, mogę nigdy więcej w życiu nie zajrzeć do Yulai.

naye666:
W odpowiedzi, oddali wszystko co zostało ZNISZCZONE w statku, lecz nie to co dropnelo. Jestem w plecy tylko complexowy booster ale to nic, uczciwa cena jak za "domniemany moj blad" przez mechanike gry.

Yuras:
Musiałem na chwilę odejść w szkoleniu i ominęła mnie gadka o WatchLiście. Może mi tylko ktoś powiedzieć, gdzie znajdę okno panelu? Dalej sam sobie obcykam to miejsce :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej