Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Inne

<< < (76/151) > >>

SokoleOko:
Mówisz o interpretacji danych, a ja o dostępie do nich;)

Doom:
Dostęp do tych danych to pełne API jesli wogle, nikt zdrowy na umyśle i rozumiejący zasady bezpieczeństwa (lub czytający warningi ccp) Ci nie poda tego

Ellaine:
Ale w sumie czym się różnią cztery konta jednego człowieka od czterech kont czterech ludzi? Czterej ludzie też mogą znać się w RLu i współpracować na zasadzie powiązań poza - growych.

SokoleOko:
Czyli standardowa weryfikacja przez "limited API" nie przeszkodzi mi we wsadzeniu alta do korpa, żeby udawał maina? ;)

--- Cytat: Albi w Czerwca 23, 2010, 12:31:56 ---Ale w sumie czym się różnią cztery konta jednego człowieka od czterech kont czterech ludzi? Czterej ludzie też mogą znać się w RLu i współpracować na zasadzie powiązań poza - growych.

--- Koniec cytatu ---

Częstością przepływów, ich jednokierunkowością.

Plus, jeśli już wiemy z kim ten char "handluje" (jakby to nie nazwać), to może to spowodować uniesienie brwi, jeśli "ten drugi" jest na przykład red dla danej korporacji.

Khobba:

--- Cytat: SokoleOko w Czerwca 23, 2010, 12:33:32 ---Czyli standardowa weryfikacja przez "limited API" nie przeszkodzi mi we wsadzeniu alta do korpa, żeby udawał maina? ;)

--- Koniec cytatu ---
Mój drogi, wymaganie Full API w tym też nie przeszkadza ^^. Kwestia dbania o swoje sprawy i odpowiedniej "hodowli" spy alta :)

IIRC, z limited api poza publicznie znanymi danymi (employment history, rasa, bloodline) poznasz tylko skille, kolejkę skillowania, ilość SP, atrybuty+implanty oraz aktualny stan walleta (zobacz co wyświetla EVEMon)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej