Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Inne
Juliet64:
GTC mam już zakupione ale przez najbliższe 2 tygodnie nie będę w stanie grać i nie chciałem tracić zakupionego czasu ale jeśli tego skill wymaga to trudno. Dzięki za odpowiedz :coolsmiley:
Dux:
No jak masz konto opłacone to OK. silvia pisał o sytuacji, gdy subskrypcja wygaśnie.
FirguS:
Witam, mam takie banalne (jak dla was) pytanie. W chwili obecnej jadę na wersji trial, i moje pytanie: Czy po wygaśnięciu wersji trial wystarczy że zakupię time coda aby grać dalej?
Auenarel:
--- Cytat: FirguS w Marca 22, 2010, 07:41:22 ---Witam, mam takie banalne (jak dla was) pytanie. W chwili obecnej jadę na wersji trial, i moje pytanie: Czy po wygaśnięciu wersji trial wystarczy że zakupię time coda aby grać dalej?
--- Koniec cytatu ---
tak
Juliet64:
--- Cytat: Dux w Marca 22, 2010, 07:33:21 ---No jak masz konto opłacone to OK. silvia pisał o sytuacji, gdy subskrypcja wygaśnie.
--- Koniec cytatu ---
Tak wiem że silvia pisał o sytuacji gdy subskrypcja wygaśnie bo oto się pytałem. Co do mojej wypowiedzi że mam GTC zakupione to chodziło mi oto że nie wpisałem go jeszcze na stronie eveo. Jakimś cudem EVEMon pokazuje że skill jest trenowany mimo iż wg tego co napisał silvia już dawno powinno być to przerwane. :coolsmiley:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej