Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Inne
Dormio:
Odrobienie SSa chwilę zajmuje, ale możesz połączyć przyjemne z pożytecznym i w czasie odrabiania SS zarobić nieco kasy. :)
Najszybsza metoda określenia trasy do 0.0 to po prostu zapamiętać/wypisać sobie wszystkie wejścia do 0.0 (jest ich mocno ograniczona ilość). W zależności od ustawionych filtrów w autopilocie po wklejeniu nazwy dostaniesz odpowiednią odległość w jumpach (niekoniecznie oczywiście najkrótszą). Poza tym nie wszystkie regiony mają bezpośredni dostęp do null.
Null względem low to częściowo inne nawyki (wspomniany SS loss), co niekoniecznie oznacza łatwiejsze PVP. Wg mnie łatwiej natomiast o znalezienie przeciwnika.
harryfan:
Siema wszystkim- i tak jak w temacie - czy idzie w jakis sposob dołożyć troche energii do stateczków- jeśli tak to jakie party do tego sa potrzebne.
Next- czy jest jakas dobra-Polska( dobre bo polskie:) frakcja przygarniajaca noobki i wspierajaca finansowo :uglystupid2: ???? albo coś w ten deseń???
Dux:
Do zwiększegnia PG shipów podskiluj sobie engineering. Masz też jeszcze parę skili co zmniejszają zapotrzebowanie na PG przez poszczególne itemki (chocby taki skill jak advanced weapon upgrades). Masz wreszcie itemki co zwiekszają PG (np. auxiliary power controls, czy reactor controll unit).
Z polskich corpów do pomocy nadaje sie przede wszystkim Unseen Academy. Ale czy wspomagają tez finansowo to nie wiem. Z pewnością jednak Cie wiele nauczą :)
Edit: dodałem słówko jedno, bo babola wcześniej strzeliłem ;)
harryfan:
oko- a co w przypadku kiedy koncze misje militarne 10/10 i mam merlina( i tak go mialem bo kupiłem wcześniej) ale... - czy dokładać do niego czy zbierać na nowy stateczek- co za tym idzie skile potrzebne do opanowania floty czy jakies inne podchody i zabawa w czesci pasujace do merlina i reszyt misji???- tak zebym za 1 rok nie załował ze cos popiepszylem :diabeł:
Khobba:
jak skonczysz tutoriale ---> Unseen Academy
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej