Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Inne
Ivo:
Cześć.
Mam pytanie co do "60 Day game time" zakupiłem 3 tygodnie temu w UK eve i w pudelku była karta na 60 dni ze zdrapka z tylu, na dole pisze "retail box edition" a na górze "60 Days prepaid gamecard" zdrapki jeszcze nie zdarłem ponieważ mój net nie pozwala mi na upgrade eve ale 2 lutego podłącza mi net wiec mogę zacząć grac.
I tu moje pytania:
Czy opłaca się od razu aktywować ta kartę ?
Jak to zrobić ?
I czy moje konto będzie miało jakieś ograniczenia po użyciu tej karty?
W pudełku znajdowała się również kartka z napisem ze mam dostęp do jakiegoś Special edition ship wiec jak go zdobyć skoro jest za darmo :P
Na kolejnej kartce pisało ze mam 21 Day VIP access pass... Co daje mi to cale Vip i jak to zdobyć ?
Z góry dzięki za odpowiedzi I przepraszam za moja pisownie o ile coś nachszanilem bo nie mieszkam w Polsce już trochę czasu nie nie znam polskiej pisowni na perfekt :/
Doom:
21 dni vip'a to odpowiednik triala z invitką
Statek dostanie pierwsza postać na koncie lub będziesz mógł ty o tym zadecydować (na ekranie wyboru chara będzie ikona prezentu) - btw statek to tylko wypimpany prom
O ile edycja pudełkowa nie ma jakichś specjalnych restrykcji o których nie wiem - to pw wbiciu tc staną się dwie rzeczy - czas aktywny konta zostanie podbity o 60 dni (doliczone do tych 21 triala) i z konta zostanie zdjęta blokad niepozwalająca skilować pewnych rzeczy
Doom:
Co ile można korzystać z usług tego samego agenta lokacyjnego?
Goomich:
4, 5 razy na godzinę afaik.
Doom:
Problem w tym że w ciągu 40 - 60 minut menel u którego mam stand zgodził się użyczyć swoich usług raptem dwa razy, dlatego pytam. Ewentualnie czy odległość celu ma na to wpływ (podobnie jak z opłatą?)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej