Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Inne

<< < (59/151) > >>

Xeovar:

--- Cytat: Keeno Smythe w Stycznia 25, 2010, 10:24:57 ---Może czytasz stary poradnik ? Mechanika zmieniła się jakiś czas temu.

--- Koniec cytatu ---

To co ja napisałem było aktualne jakies 20 miesięcy temu :) Jak mówią koledzy mechanika się zmieniła i wygląda na to że mój opis był z dupy :)

Bioshock:
Witam.
Gram od około 2 tygodni, ale już na koncie płatnym. Po kilku dniach na trialu decyzja wykupienia abonamentu była dla mnie oczywista.

W obecnej chwili mam dwa pytania:
1. Czy liczba umiejętności (skili), które jedną postać można nauczyć jest w jakiś sposób ograniczona? Czy też, można wyuczyć postać we wszystkie dostępne w grze?
2. Recepty do produkcji, przetwarzania itp. są jednorazowe? Czy też, po ich zakupieniu postać przyswaja je sobie i już zawsze może wytwarzać dany produkt z potrzebnych surowców?

Pozdrawiam.

Sammani:

--- Cytat: Bioshock w Stycznia 30, 2010, 17:40:23 ---1. Czy liczba umiejętności (skili), które jedną postać można nauczyć jest w jakiś sposób ograniczona? Czy też, można wyuczyć postać we wszystkie dostępne w grze?

--- Koniec cytatu ---

Jest ograniczona, ale jest tego tak duzo, ze po kilkunastu latach dopiero wszystkiego sie nauczysz. Podstawa to wybranie co sie chce robic i podazanie w ta strone.

--- Cytat: Bioshock w Stycznia 30, 2010, 17:40:23 ---2. Recepty do produkcji, przetwarzania itp. są jednorazowe? Czy też, po ich zakupieniu postać przyswaja je sobie i już zawsze może wytwarzać dany produkt z potrzebnych surowców?

--- Koniec cytatu ---

Sa Blueprinty Original, ktore maja nieogranicozne uzycia i Copy, ktore maja ograniczone. Jednak nigdy zadnych sie nie nauczysz. Musisz miec Blueprint by cos wyprodukowac z soba.

Bioshock:
Witam.

Jeśli dobrze zrozumiałem odpowiedź na pytanie dotyczące ograniczeń w liczbie przyswajanych umiejętności to nie są one ograniczone, a jedyną przeszkodą w ich przyswojeniu jest czas gry?
Moje dodatkowe pytanie w tej kwestii wynika z doświadczeń z innych gier gdzie była ona jednoznacznie określona, a informacja na ten temat nie była zbyt jasno podana. Prawdę mówiąc, będzie to moja pierwsza gra mmo w której nie ma tego typu ograniczeń. Dlatego też dopytuję się aby nie stanąć przed koniecznością tworzenia nowej postaci po kilku miesiącach gry.
Dziękuję za bardzo szybką odpowiedź. Zostałem tym faktem mile zaskoczony.
Pozdrawiam.

Kalressin:
Dobrze zrozumiales.
Mozesz wyskillowac wszystkie skille jakie aktualnie istnieja i zostana dodane.
Nie mozesz wyskilowac tylko takich ktore zostaly wycofane w jakims tam momecie i nie mozna juz kupic skillbookow od nich. Z tym ze te skille maja w zasadzie tylko wartosc kolekcjonerska.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej