Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Inne
nskarus:
Ale ktos mi poradzil, ze jesli chce sobie przedluzyc wygasle konto za iski to powieniem stworzyc sobie konto trialowe i z niego zapostowac chec kupna tc-ka na wybrane konto.
Jesli nie tak, to w jaki sposob moge to zrobic? Bo nie mam zadnego aktywnego konta poza trialowym.
Juz nie wazne... trialowe nie moze postowac na forum.... dziekuje.
Doom:
--- Cytat: nskarus w Sierpnia 23, 2009, 10:28:32 ---Ale ktos mi poradzil, ze jesli chce sobie przedluzyc wygasle konto za iski to powieniem stworzyc sobie konto trialowe i z niego zapostowac chec kupna tc-ka na wybrane konto.
Jesli nie tak, to w jaki sposob moge to zrobic? Bo nie mam zadnego aktywnego konta poza trialowym.
Juz nie wazne... trialowe nie moze postowac na forum.... dziekuje.
--- Koniec cytatu ---
Ten ktoś to chyba mogłem być ja ;/
niestety:
--- Cytuj ---You must have an active Eve Online game account to post on our forums.
--- Koniec cytatu ---
Pozostaje Ci
- poproszenie znajomego o pomoc
- przeglądanie ofert na forum / kanale trade i załatwienie sprawy ze sprzedającym przez convo
NeX:
Po co się męczyć z kombinacjami na forum skoro wystarczy tym trialem wejść na kanał TRADE/OTHER i poczekać paręnaście minut na ofertę SELL, albo najlepiej samemu wpisać: "WTB GTC secure only". W okolicach 600m ISK kupimy 60 dni. Dzisiaj powinno być taniej. PLEXy stoją poniżej 300m, więc targowałbym się na 550m ISK za GTC. Najłatwiej można kupić późną nocą czasu polskiego gdy Yanks grają.
Na priv czacie zostaniesz poproszony o imię postaci na którą ma być wysłana oferta, to podaj postać ze starego konta, które chcesz aktywować (jeżeli nie masz 100% pewności jak się postać nazywała, to zaloguj się najpierw na stare konto i sprawdź, a najważniejsze wpłać na tą postać kwotę ISK potrzebną później do opłacenia GTC. Zakładam, że ją posiadasz, lub dostaniesz skoro chcesz kupować za ISK). Sprzedawca wyśle ofertę, a Ty ją po chwili będziesz miał wypisaną na stronie logowania konta. Zaakceptuj jeśli oferta jest zgodna z ustaleniami co do ceny i to wszystko. Znajomość angielskiego wymagana na poziomie "Hi, O.K. WTB, WTS" No może jeszcze przeczytasz po udanej transakcji "Fly safe". Wypadało by chociaż "ThX" wyhaxować :)
vigo70:
Witajcie.
Ja mam pytanie z innej beczki, moze ktos cos takiego zrobil albo zna strone gdzie to mozna podejrzec
a mianowicie chodzi mi o drzewo skilli z podzialem na specjalnosci, np. chcialbym zobaczyc skile odpowiadajace za tankowanie
i wyswietla je pokazujac kierunek rozwoju tych skili, co na co wplywa itp..
mam nadzieje ze nie zagmatwalem tego pytania
pozdro :)
Doom:
Najbliższe temu co chciałbyś dostać jest drzewko certyfikatów, dostępne z gry lub evemon.
Teoretycznie w certyfikatach z danej dziedziny masz skile jej dotyczące bezpośrednio (np do tanak shieldem będą te od resów, ilości tarczy szybkości regenki itp, ale nie będzie już skili pure capactitor potrzebnych przy tankowaniu aktywnym, bo teoretycznie nie wliczają się w to)
Inna opcja to "show me what that skill enabel" w evemon
Kolejna to afekted skills w eft
Całościowo i ładnie zrobionego drzewka wszystkich tych zależności jakoś nie spotkałem
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej