Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Inne

<< < (44/151) > >>

eX:

--- Cytat: Xarthias w Sierpnia 19, 2009, 14:17:30 ---Do trzeciego DT po ustaniu abonamentu.

--- Koniec cytatu ---
Nie wiedziałem, że aż trzeci, a można było to wykorzystać :(

Yakrum:
podobno można na nieaktywnym koncie napisac petycje żeby właczyli je na kilka godzin i przedłuzyc plexem.

nskarus:
Stworzylem sobie kontro trialowe tak zeby zoabczyc jak eve teraz po roku wyglada. Zauwazylem ze podczas tworzenia postaci nie widac jakie bonusy (do atrybutow i skilli) daja poszczegolne "linie krwi" i "pochodzenia". Dodatkowo w grze nie moglem znalezc swoich atrybutow - ilosc wisdom, int... itp. Czy moglby mi ktos przyblizyc po krotce co sie dzieje? CHyba ze jestem slepy i to tam jest :-).

Dormio:
CCP zmieniło podejście. Poszperaj na forum było o tym kilkakrotnie napisane.
W skrócie - teraz bloodline nie wpływa na atrybuty, do 1.5mln SP masz skillowanie przyspieszone, nowa postać w pierwszym roku może 2x zmienić atrybuty, atrybuty możesz zobaczyć tam gdzie poprzednio w info postaci (i jeśli dobrze pamiętam to tam jest również możliwość zmiany).

Goomich:

--- Cytat: Dormio w Sierpnia 20, 2009, 13:45:12 ---CCP zmieniło podejście. Poszperaj na forum było o tym kilkakrotnie napisane.
W skrócie - teraz bloodline nie wpływa na atrybuty, do 1.5mln SP masz skillowanie przyspieszone,
--- Koniec cytatu ---

1.6.
Do tego jesli zacznie się skilla, który skończy się po przekroczeniu tego, to bonusu nie ma.

--- Cytat: Dormio w Sierpnia 20, 2009, 13:45:12 --- nowa postać w pierwszym roku może 2x zmienić atrybuty,

--- Koniec cytatu ---

Fixed.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej