Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Inne

<< < (38/151) > >>

Doom:
Aktualnie chodzi o misje, dziś wieczorem kontrola odnośnie graczy.
Bawienie się szerokością kolumn nie ma tu znaczenia, do tej pory widziałem każdy typowy ewar na over niezależnie od szerokości tego okna. Wygląda na to ze te ikonki nie sa przypisane do kolumny ale równają do prawej krawędzi i tyle
Co do wielkości, jakoś mi to nie przeszkadza. Natomiast fakt że nie wiem który gnojek z 4 takich samych bije mi ew po sensorach jest z deka irytujący

SokoleOko:
Wiem, że ikonki są wyrównane do prawej, ale obstawiam, że może się nie wyświetlają gdy jest mało miejsca.

Doom:
Szerokości tego okna i rozdzielczości gry nie zmieniałem odkąd kupiłem sobie lapa i gram na nim. Więc to zdecydowanie nie to bo wyskoczyło by szybciej niż rawie rok czasu po zmianie kompa i parenaście dni od ostatniego patcha

Dormio:

--- Cytat: silvia w Sierpnia 02, 2009, 00:50:53 ---w 0.0 mozna w ludzi strzelac do woli.

--- Koniec cytatu ---
Protestuję - co za stronniczość  ;) ;D

Wszędzie można strzelać legalnie i do woli. W niektórych wypadkach jednakże trzeba poczynić pewne przygotowania.

Żeby strzelać legalnie w hisecu i lowsecu należy wypowiedzieć wojnę (war dec) korpowi, który zamierza się zaatakować lub zapisać się do milicji wybranej frakcji lub zapisać swoją korporację (faction wars). Co prawda ilość celów jest znacznie mniejsza niż w null, ale w pełni legalnie możemy to robić.
Ponadto można w pełni legalnie atakować graczy wyjętych z pod prawa (odpowiedni sec status względem sec systemowego), złodzieji oraz tych co nas zaatakują pierwsi.

sasajas:
mam pytanie jak robic wiekszy lvl misji ?? to trzeba sobie wyrobic po prostu u jakiegos agenta kolejne lvle czy szukac agentow ktorzy daja wieksze lvl misji ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej