Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Inne

<< < (30/151) > >>

Lord Underworld:
Hejka.
Kiedyś nie wiedziałem co to te juornale (nasze własne missje). Znalazłem strone przepełnioną poradnikami wszelakiego typu, np. jak przedłużyć konto i JAK wyziąć modele statków z eve i ich textury by robić własne przepiękne tapety.
Czy ktoś zna tą stronę lub wie jak zrobić wyżej wymieniona czynność?
PS. Jakoś nieumiem narazie odnaleść tej strony. Wiem że była polaska. Ale to nie było eve centrals. Inna grafika.

Ellaine:
Polecam guzik printscreen. Wyciąganie modeli statków z Eve dawno już daje dużo gorsze graficznie efekty niż w samej grze.

Lord Underworld:
Mnie zależy na ich texturach. A żebny zagrać w Eve musze mieć PayPal bo konto mi zgasło. A niechce tworzyć nowego konta.
Potrzebuje tez jak największej ilości textur calldari każdego statku.
Chce nauczyć się ją malować do jakieś "pracy".

Edit. Ok Wystarczy po zastanowieniu się mi tylko Textura Degnatroka (jakoś tak mu było) Phoneix lub Titana Leviatana Proszę. Załatwcie mi jakoś to albo powiedzcie jak ja mam to zrobić. PLEASE!

Ediy 2. Proszę. Na necie znalazłem tylko ujęcie z boku caldariańskich unitów ze stara texturą.

Thargal1:
Witam wszystkich mam następujący problem. kiedy uruchamiam grę po rejestracji pojawia się problem:
Incompatible (Version) a gdy chcę pobrać pacha do gry to pojawia się:
URL Error

HTTP Error 500: Internal Server Error.
Co robić w takich przypadkach PS posiadam grę EvE wersję pudełkową Version 5.20.74306
Wszelkie próby znalezienia pacha na oficjalnych stronach zawiodły.
Proszę o pomoc.

Hastrabull:
sciagnij klienta z www.eveonline.com po prostu. od wszystko :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej