Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - PvE czyli problemy z npcami
Gabriel:
witka
4 mln SP , BC - Drake, misje lvl 3 robie na semi-afk ( z gazeta albo gadajac przez telefon) i nie wiem co dalej z rozwojem, niedlugo bede mial standing na lvl 4 , skillowac sie na BSa czy dam rade robic 4ki na BC ?
znalazlem na battleclinic dosc dobrze oceniany przez innych userow fit Drake na modulach named ktory podobno daje rade lvl 4 misje solowac ale chcialem zapytac czy jest to wykonalne na moim poziomie.
dzieki z gory za odp
SokoleOko:
Drake spokojnie robi L4, jest dość bezpieczne, choć relatywnie powolne. No i skillowanie shield tanka T2 wcale długo nie trwa.
Ja "Drejkiem" robiłem bonusowy pocket AE O0
devilsbirth:
Ale i tak lepiej BSem
Doom:
Jak drejkiem chcesz sie na l4 bawić to rakiety zalecam konkretnie podskilować, najlepiej heavy na spec 4 i suport skile na 4, wtedy nawet te twarde bs dasz radę zmielić jak nie t1 to t2 rakietami, oczywiście wzmocnienie shield tanka też zalecane
--- Cytat: XIII w Lutego 12, 2010, 15:22:16 ---Ale i tak lepiej BSem
--- Koniec cytatu ---
Dyskutowałbym, kiepsko wyskilowany raven ma śmiertelność większą na l4 niż średnio skilnięty drak, a dps wychodzi podobny
Gabriel:
Dzieki, o takie wlasnie odpowiedzi mi chodzilo bo konkretnie nie wiedzialem czy mam isc w heavy spec czy cruise/torpedo
teraz wiem ze ide w heavy spec z prostej przyczyny ze nie stac mnie na BSa ;)
jeszcze a propos ( choc to moze juz do tematu statkow bardziej) da rade kupic/wyprodukowac/dostac statki guristasow ? ( BC - Gila, BS - Rattlesnake) doklikalem sie do nich w EFT i bonusy od skilli maja wypasione ale w grze ich nigdzie nie widzialem
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej