Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - PvE czyli problemy z npcami

<< < (7/30) > >>

lorgius:
Kiedyś z kolegami robiliśmy hsecową misję l5. Wtopiliśmy najpierw głupio tankera bo były baterie neutralizerów bijące na jakieś 200-250km. Mieliśmy całą grupę logistyków itp a okazało się że najlepszym statkiem do tankowania był zwykły shuttle.
Co prawda najpierw trzeba było wyciągnąć mniejsze npc do granicy zasięgu neutralizerów gdzie reszta floty wybiła je jednocześnie repujac nasze dwa tankujące shuttle.

Potem jak już pozostał silny komponent w środku wleciałem shuttlem bliżej i zebrałem aggro z całego poketu. To była misja przeciwko caldari navy więc jak lecieli za mną strzelając wyglądało to jak sznur świateł w nocy na autostradzie.  :)

Trzeba tylko było odległości pilnować od npców i nawet nie trzeba było już logistyka tylko worpujący dps.

A tak po prawdzie jak ktoś się chce bawić w misje to chyba l4ki lepsze a dla bc pilotów najlepiej robi się l3ki - szybko i bez myślenia.

Starakopara:
Witam  :)
moje pytanie jest troche z innej beczki,
mianowicie gdzie w okolicach jita, ewentualnie w calym forge ( poki co preferuje highsec )
moge znalezc agenta dajacego misje epic arc?
ogolnie rzecz biorac bawie sie misjami lvl 3 ( lvl 4 bede mial odblokowany za jakies 15 nastepnych misji l3   >:D )
z gory dzieki za pomoc  o7

Goomich:
http://eve-survival.org/wikka.php?wakka=MissionReportsEpicArc

Doom:

--- Cytat: Starakopara w Września 20, 2009, 23:15:58 ---Witam  :)
moje pytanie jest troche z innej beczki,
mianowicie gdzie w okolicach jita, ewentualnie w calym forge ( poki co preferuje highsec )
moge znalezc agenta dajacego misje epic arc?
ogolnie rzecz biorac bawie sie misjami lvl 3 ( lvl 4 bede mial odblokowany za jakies 15 nastepnych misji l3   >:D )
z gory dzieki za pomoc  o7

--- Koniec cytatu ---
Jesli interesuje Cię High sec to chwilowo odpuść sobie Epicki l4, raz że to mieszanka lotów po low a także null, dwa że te bojowe misje stopniem trudności zaskakują czasem nawet "doświadczonych" misjonarzy, i to zaskakują tak że z marketu znika kolejna porcja faction / complex itemków :P

Starakopara:

--- Cytat: Doom w Września 21, 2009, 01:50:55 ---Jesli interesuje Cię High sec to chwilowo odpuść sobie Epicki l4, raz że to mieszanka lotów po low a także null, dwa że te bojowe misje stopniem trudności zaskakują czasem nawet "doświadczonych" misjonarzy, i to zaskakują tak że z marketu znika kolejna porcja faction / complex itemków :P

--- Koniec cytatu ---

oki l4 epicki odpuszcze, bo jeszcze mnie nie stac na kupowanie od nowa wszystkiego ( implanty, kable i itemki ), powiedz mi prosze czy w takim razie epic l 3 jest gdzies dostepny w okolicach Jita?, ewentualnie gdzies w Forge ( highsec )

dzieki za pomoc  o7

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej