Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - statki

<< < (9/67) > >>

Doom:
Zakładam po ostatnim warunku że chodzi ci bardziej o kasę niż skile...
ale w obu wypadkach raczej powyżej battlecruzera nie wyjdziesz, a i tak zarobienie na niego w takim czasie to wyczyn.

PS
Gildie to są w tych wszystkich durnych mmo jakimi internet jest zalewany. W Eve mamy Korporacje -> Sojusze -> Power Bloki (to ostatnie jest klasyfikacją nie sankcjonowaną w mechanice gry)

Mac Dercad:
Czy ja wiem... W te dwa miesiące chyba da się ukulać sto kilka milionów na pancernik, a samo skillowanie też się w takim oknie zmieści... Inna sprawa że ze względu na beznadziejne skille z 'supportu' będzie to pancernik jednostrzałowy;) Generalnie jednak Doom ma rację - po dwóch miesiącach odpowiednim statkiem jest battlecruiser - stopień wyżej niż krążownik, oczko niżej niż pancernik.

Czulu:
A lotniskowce i battleshipy są wogóle osiągalne na własną rękę i po jak długim czasie ?

Xarthias:
W ciągu mniej niż pół roku powinieneś mieć i skille i kasę na średniej klasy battleshipa (raciarkę lub do misji).
Lotnisko to trochę dłużej, myślę, że około roku trzeba, żeby mieć skille na nie. A kasa... Cóż, zależy jak sprytny jesteś :) Znam takich, którzy po miesiącu mogliby sobie je kupić, a znam takich, którzy po pół roku ledwo na battlecruisera uciułali :)

Goomich:
Pancernik to od 50 do 120 milionów isk. Za lotniskowiec zapłacisz 800 milionów. To wszystko bez wyposażenia i ubezpieczenia.
Na standardowe wyposażenie będziesz musiał wydać mniej więcej drugie tyle co za kadłub.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej