Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - statki
Kara Mon:
W zasadzie majac tylko negatywny stand mozna zasuwac wszystkim oprocz indykow bez tanka bo to zdazy spasc zanim zalignuje.
Pamietajcie ze navy nie scrambluje a webuje, do tego nie trzeba sie martwic innymi graczami. Nano do latania po high wymagane jest tylko przy ss ponizej -5 bo wtedy gracze moga napsuc krwi
SokoleOko:
--- Cytat: Kara Mon w Grudnia 28, 2010, 08:47:01 ---Pamietajcie ze navy nie scrambluje a webuje
--- Koniec cytatu ---
Ściśle mówiąc, jest chyba tak, że frytki Navy webują, a scramblują cruisery. Frytki lokują szybciej od cruiserów, wiec masz te kilka sekund, gdy web wręcz przyśpiesza Twój align, ale uwaga - ten trick nie działa na undocku. Wniosek - zrobić sobie instaundock tam, gdzie potrzebujesz.
Stary Pierdola:
Gwoli ścisłości to przedwczoraj niechcący wleciałem do Gallente space Paladynem zanim się zorientowałem co się dzieje to dostałem salve albo dwie gdzieś do polowy shielda , przeskoczyłem i przeleciałem jeszcze trzy wrogie systemy warpujac na 500 metrow od bramy , nikt już do mnie nie strzelał tak ze wszystko skończyło się dobrze.
Kara Mon:
Jesli w ostatnich patchach do patchy naprawiajacych patche czegos nie spaprali to Navy nigdy nie scramblowalo.
To jest ta sama Navy ktora strzela do wrogich milicjantow, do osob z niskim standem do danej frakcji oraz do osob z niskim security status.
Navy ma duza alfe ale niezbyt szybki locking time , do tego spawn "agresywny" z fregatami i cruiserami pojawia sie dopiero po kilku sekundach od pojawienia sie w systemie . w Skrocie najlepiej zbierac sie do warpu od razu po pjawieniu sie w systemie bez zbednego czekania.
Ja latalem bs-ami po terytorium gdzie mam -8.0 i wiekszych problemow nie bylo.
Oczywiscie jesli ostatnie patche z bugami czegos nie popieprzyly to imo tak to wszystko powinno dalej dzialac.
Doom:
--- Cytuj ---Jakie rigi najlepsze na TD ? siatka , rammer i ....... ? Ja planuje gasienice do kupic
--- Koniec cytatu ---
Kara jeszcze nie wytrzeźwialeś po wczorajszym? :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej