Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Fountain - PL/Sot vs GBC and Friends

<< < (12/12)

Nashir:

--- Cytat: lorgius w Styczeń 31, 2009, 15:58:09 ---

Postowałem to już dawno  ;) Bez PL są wręcz mierni a mimo  to PL co chwila ratuje im cztery litery i kończy to co SOT zaczeło. Dziwny ten ich związek  ;D

--- Koniec cytatu ---

dobrze ze gbc jest takie zajebiste  :)

lorgius:
Te 1060 osób przez prawie miesiąc próbowało zdobyć jeden system (7bx) po tym jak pierwszego dnia wjechali do pustego systemu, zniszczyli cynojamera jeszcze jako "blue". W pierwszy weekend prawie przegrali bitwę capitali z EC w tymże systemie aż PL nie wskoczyło 2 tytanami wykańczając cały support podwójnym DD i wprowadzając własny na pole bitwy. SOT wyciągnięte z systemu poprzegrywali wszystkie konwencjonalne starcia w których miałem przyjemność uczestniczyć. Na PL można się było powściekać ale przynajmniej chłopacy byli zabójczo efektywni w walce co zawsze warto docenić.  ::)

W sumie jedno czego się nauczyłem o liczbach w Eve to to, iż nie jest ważne ilu członków ma dany alians/korporacja ale ilu aktywnie i efektywnie jest w stanie wystawić do walki. Niestety to doświadczenie nabyte na własnej skórze.

Dobrze ,że - póki co - mogę popatrzyć z boku nie stojąc po żadnej stronien nie dzieląc "wielkich tego świata" na dobrych i złych a tylko potwierdzić że SOT jest beznadziejnie nieefektywne walcząc samotnie bo to nie wyraz sympati do kogokolwiek, bądź też jej braku  ale po prostu kolejne doświadczenie nabyte osobiście  :)

Skwiercpur:
sot mial byc ramieniem eu tz w zamysle

Rogoo:

--- Cytat: lorgius w Luty 01, 2009, 17:15:11 ---Dobrze ,że - póki co - mogę popatrzyć z boku nie stojąc po żadnej stronien nie dzieląc "wielkich tego świata" na dobrych i złych a tylko potwierdzić że SOT jest beznadziejnie nieefektywne walcząc samotnie bo to nie wyraz sympati do kogokolwiek, bądź też jej braku  ale po prostu kolejne doświadczenie nabyte osobiście  :)

--- Koniec cytatu ---

Moze lepiej nie wchodzmy na temat "osobistych doswiadczen" w walce z niektorymi Sojuszami ;) PL potrzebuje petsow, wiadomo przeciez ze nie beda tak dobrze walczyc jak oni.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej