Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Fountain - PL/Sot vs GBC and Friends

<< < (6/12) > >>

Squigger:

--- Cytat: Aizhen w Stycznia 16, 2009, 16:05:02 ---gratz dla PL i SoT za świetną obronę mimo bycia "outnumberd" to była chyba jedna z najszybszych kampanii defensywnych  :uglystupid2:

--- Koniec cytatu ---

Twoje źródło informacji, daj mi je - tego że kampania się kończy to nawet my nie wiedzielismy. Ba, ja nawet myslałem że się nawet na dobre nie zaczęła :D

Ale spoko, gl w niszczeniu pustych POSów, słyszałem że macie z nimi sporo PvP

Tooten:
Styx stracił kolejne 4 corpy, czyli praktycznie przestał istnieć, gratz  ;) Zreferujcie może, kto tam jest w GBC poza EXE (bo przecież siedzą cały czas z BoBem u Goonsów). Sojuszy wam tam najwyraźniej nie brakuje.

Loc0:
Styxi polaczyli sie z Frontal Impact bodajze.

Val Heru:

--- Cytat: Loc0 w Stycznia 17, 2009, 18:13:34 ---Styxi polaczyli sie z Frontal Impact bodajze.

--- Koniec cytatu ---

narazie korporacje ktore wyszly ze styxow sa w stanie wolnym, czyzby "zdradzeni rumuni" dokonali juz swojej zemsty i zameczyli styxow na tyle ze pouciekali? :2funny:

Nashir:

--- Cytat: Squig w Stycznia 17, 2009, 17:39:13 ---Twoje źródło informacji, daj mi je - tego że kampania się kończy to nawet my nie wiedzielismy. Ba, ja nawet myslałem że się nawet na dobre nie zaczęła :D

Ale spoko, gl w niszczeniu pustych POSów, słyszałem że macie z nimi sporo PvP

--- Koniec cytatu ---

MAXIMUM DAMAGE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej