Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Co się dzieje w GBC (Great BoB Community)
Trico:
ta walka była fajna, komponując te wcześniejszą chimere do ubitych nawet wychodzi po równo
szkoda mi tylko nerwów na dolatywanie od samego 75FA muninem gdzie musiałem się wylogować na 30 minut
pięknie ten stateczek potrafi tankować, overview migał mi dwa razy i żyje, i mniej się nawet tym człowiek przejmuje niż samym dolotem na miejsce
dziś dla odmiany dredzik na kb
http://www.bu-fu.org/kb/?a=kill_detail&kll_id=21212
niby nie do końca nasza akcja ale...
Nuker PayBack > love bufu :D killmail stealers :D
i nawet wysłali do nas reportera xD
Greyer:
Wczoraj, tj. w niedzielę, Goodfellasi sprowadzili się na nowe tereny. Jesteśmy PvP ally, więc dyrektorzy postanowili zorganizować swoim membersom instapvp ;-)
Za system startowy wybraliśmy YZ-LQL, udało się rozstawić POSa już w sobote, natomiast całą niedzielę Sons of Tangra i parę osób z Pandemic Legion orało guny na tym POSie flotami BSów/SniperHaców, do tego rewarpując pod stację i gate'y strzelając do każdego kto nie jest z nimi na plus. Local wahał się między 50 a 200 osobami średnio co godzinę. Sporo osób z naszej strony poległo, udało się nieco przestrzelić szeregi SoT. Jak na początek kampanii póki co jest ponuro, ale duch walki nie ustaje, mamy zapas stateczków, carriery ciągle w pogotowiu z uzupełnieniem, więc kwestia przetrzymania ;-)
Bilans niedzielny na plus SoT ( http://goodfellas.killmail.org/?a=kill_related&kll_id=2021851 ), ale głównie przez to, że ludzie w ciągu dnia próbowali coś zorganizować, jak byliśmy w mniejszości :-( Czas pokaże co przyniosą kolejne dni przeprowadzki :-)
EDIT. Nie zauważyłem, że poprzednia statystyka obejmuje jedynie wieczór, kiedy to większość ally membersów przybyło, wcześniej były raczej pojedyncze potyczki, czy też gankowanie wydokowująych ze stacji statków.
Tooten:
Kim tak w ogóle są SoT?
Straszny:
--- Cytat: Tooten w Styczeń 12, 2009, 12:57:30 ---Kim tak w ogóle są SoT?
--- Koniec cytatu ---
w teorii osób nieprzychylnych - pety Pandemiców ;)
w praktyce całkiem niezły sojusz PVP, uparty i gotowy ponosić straty, nie są łątwym przeciwnikiem, choć taktycznie PL sporo ustępują jeszcze. Mają liczby, mają morale wysokie, szybko się uczą i są uparci.
Tooten:
A osobowo? RUS/EU/US?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej