Vagabond po QR dosłownie lśni - to najlepszy teraz z HACów, jedyny który po zarzuceniu mu weba dalej jest bardzo szybki i Zealot nie podskoczy do jego poziomu, do tego z HACów Vaga ciągle jest najgroźniejsza dla T2 small (czytaj = zabija je najszybciej). Zelaot to odpowiednik Munina. Polecam polatać MonaX obydwoma a potem formułować opinie, inaczej będą równie nietrafione jak ta wyżej.
to ja chyba tylko spotykam nooby w vagasach, bo niedaja rady mnie zabic, choc latam malym bezbronnym ishkurkiem.
voulture-> ja niepowiedzialem, ze mona mowi, ze vagas jest gorszy, tylko to, ze skillowanie zealota to akurat "niezbyt dobry" argument. to tak jakby ktos mial morosa i skillowal do nagflara...
[06:21:22] mystiq pwnzorg> nagflar sucks. moros ftw.
[06:21:32] Tristam Izumi > yeah, but it's VERTICAL man, so it makes up for the fact it sucksa co do wypowiedzi scarego... owszem... vagas teraz jest najlepszy. CCP jest jak microsoft. wszystko do czego sie microsoft dotknie to SPIERD*LI. niema to jak speed nerfic wolne staki, po to by wyrownac szanse pomiedzy statkami wolnymi a szybkimi... i teraz taki gallente niema nic dobrego. kiedys byl ishtar, teraz juz go niema