Eve Online > NoobGarten
Przyśpieszenie nauki
Ezachiel:
Mystiq - no offence - ale to straszny bełkot, nic nie rozumiem z twoich postów ... ale to pewnie dlatego ze moja postać jest starej daty i nigdy nie uzywałe implantow innych niż +3 a atrybuty mam niżej niż generowane teraz postacie ....
Straszny:
--- Cytat: Mona X w Grudnia 30, 2008, 20:21:57 ---Nie.
Ja i kolega realizujemy ten sam plan. On ma wymaksowaego Vagabonda te 2 miesiące wcześniej. Nadchodzi QR i trzeba skillować Zealota. Kto teraz ma lepiej?
--- Koniec cytatu ---
Vagabond po QR dosłownie lśni - to najlepszy teraz z HACów, jedyny który po zarzuceniu mu weba dalej jest bardzo szybki i Zealot nie podskoczy do jego poziomu, do tego z HACów Vaga ciągle jest najgroźniejsza dla T2 small (czytaj = zabija je najszybciej). Zelaot to odpowiednik Munina. Polecam polatać MonaX obydwoma a potem formułować opinie, inaczej będą równie nietrafione jak ta wyżej.
Voulture:
Moge sie nie znac, ale w tym temacie i przykladzie Mony chodzilo o cos innego niz najazd na superowatosc vagabondow, no ale... ::)
Szakal:
--- Cytat: Voulture w Grudnia 30, 2008, 23:23:54 ---Moge sie nie znac, ale w tym temacie i przykladzie Mony chodzilo o cos innego niz najazd na superowatosc vagabondow, no ale... ::)
--- Koniec cytatu ---
Cii :uglystupid2:
Straszny:
--- Cytat: Voulture w Grudnia 30, 2008, 23:23:54 ---Moge sie nie znac, ale w tym temacie i przykladzie Mony chodzilo o cos innego niz najazd na superowatosc vagabondow, no ale... ::)
--- Koniec cytatu ---
no pewnie że tak, ale zauwazylem takie nieprawdziwe stwierdzenie (z mojego punktu widzenia w każdym razie), to koryguję :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej