Eve Online > NoobGarten

Przyśpieszenie nauki

<< < (4/9) > >>

Nosum Hseebnrido:

--- Cytat: Mona X w Grudnia 29, 2008, 12:26:28 ---I BTW ja mam advancedy na 5 (oprócz prezencji).

--- Koniec cytatu ---
Podobnie - mem właśnie skilluje; a set+5 mam od czasu jak jeszcze nie miałem wszystkich adv. na l4.

Oxylan:
Adv lerny oplaca sie robic jesli mamy spaca ktory sie specjalizuje w danej dzedzinie,np u Achura mozna takim sposobem osiagnac 32 inta czy u jednej z sub klas Gallente 31 czy 32 perca ma to na celu zmaksowanie przyspieszenia czasu skilowania w danej dziedzinie, imo tylko i wylacznie jeśli bawimy sie w dwie max 3 grupy skili np naukiowiec science,elektornika,mechanika wojak guny,shipy z max nastawieniem ze bedzie tylko i wyłącznie to skilowac bo jeśli nasza postac jest zblansowana to gwarantuje wam ze jesli macie 23 inta a po adv na 5 bedziecie miec 24 to cudów tym nie zrobicie :D

Ponoc ma to sens kiedy ktos ma zamiar wyskilowac tytana czy skile carierowe na lvl 5 o b wysokim rank,osobiscie nie bawilem sie w eve mon w takie planowanie,ale jesli mialbym zyskac  np 6 dni na plus tylko i wylacznie na jednym skilu  kosztem skilowania adv lerna np  na lvl 5,15 dni to raczej bym podziekował.

Osobiscie mam 2 alty z all lernami na 5 (poza charyzma) zrobilem tylko i wylacznie dlatego ze mi sie nie spieszylo do skilowania skilow ktore pomogą mi zarabiac szybko kase,oraz stac sie lepszym graczem,tylko dlatego zeby miec swiety spokoj z tym tematem  ^^ a tak btw to wam podam przyklad zmaksowanego mojego chara uwzgledniajac impy+5 = ] 32-24-18-22-25  fajne co nie ? = ]

Ps.Majac maina ktory jest zbalansowany nie ma sensu wyciagac zaawansowanych lernow na 5 ale musowo zaraz po tym jak zrobimy skile ktore pozwolą nam zarabiac iski trzeba zrobic basic 5 adv 4 i to ekspresem.

Pozdro Oxy

Edit.Zostalem Bosmanem na centrali ! \o/

myst1q:

--- Cytat: Mona X w Grudnia 29, 2008, 12:26:28 ---No własnie, że nie, bo skill rank 2 na level 4, to się powinien w max 2 dni robić, a nie 5. W ten sposób na rank 5 na level 5 (ten cruiser właśnie) zejdzie ze 60+.

--- Koniec cytatu ---

mowilismy o robieniu frigate L5, nie L4.

co ma znaczyc:

--- Cytat: mona x ---W ten sposób na rank 5 na level 5 (ten cruiser właśnie) zejdzie ze 60+.
--- Koniec cytatu ---
??

Goomich:

--- Cytat: Oxylan w Grudnia 29, 2008, 18:59:51 ---Adv lerny oplaca sie robic jesli mamy spaca ktory sie specjalizuje w danej dzedzinie,np u Achura mozna takim sposobem osiagnac 32 inta czy u jednej z sub klas Gallente 31 czy 32 perca ma to na celu zmaksowanie przyspieszenia czasu skilowania w danej dziedzinie, imo tylko i wylacznie jeśli bawimy sie w dwie max 3 grupy skili np naukiowiec science,elektornika,mechanika wojak guny,shipy z max nastawieniem ze bedzie tylko i wyłącznie to skilowac bo jeśli nasza postac jest zblansowana to gwarantuje wam ze jesli macie 23 inta a po adv na 5 bedziecie miec 24 to cudów tym nie zrobicie :D

--- Koniec cytatu ---

Przy 31 punktach zwiekszenie o 1 daje 3,22% przyspieszenia.
Przy 24 punktach zwiększenie o 1 daje 4,16% przyśpieszenia.

Od kiedy szybsze skillowanie o 4% jest gorsze od szybszego skillowania o 3%?

--- Cytat: mystiq w Grudnia 29, 2008, 20:48:45 ---mowilismy o robieniu frigate L5, nie L4.
--- Koniec cytatu ---

Jasne.

--- Cytat: leithain w Grudnia 28, 2008, 15:42:34 ---A nie ma innego sposobu? Może jakiś jednorazowy albo ktos kto to umie mi pomaga się uczyc... bo minimatar frigate na 4 lev bedzie 5,5 dnia szkolić.... a duzo te atrybuty dają?

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: mystiq w Grudnia 29, 2008, 20:48:45 ---co ma znaczyc:??

--- Koniec cytatu ---

Poranna arytmetyka. :P

myst1q:
moze mu sie pomylilo, poniewaz jesli bedzie podnosil skill od frajek przez 5 i pol dnia, to racze to bedzie na frajki L5, anizeli L4, poniewaz L4, zajmie niecale trzy dni bez zadnych learninog 'dorobionych' [tylko podstawowe] czy implantow.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej