Eve Online > NoobGarten

[PVP/PVE] Mega/Domi- defender gornikow

<< < (6/7) > >>

Kombat:

--- Cytat: mystiq w Grudnia 21, 2008, 22:25:28 ---chodzi mi o to, jak maksywalnie daleko od bramu moze byc by wciagnela. bo cos mi sie wierzyc niechce, ze 14 au ^^.

--- Koniec cytatu ---
Bańka ściąga do 100km

Goomich:

--- Cytat: Hoshino Rika w Grudnia 21, 2008, 23:23:01 ---grid w ktoprym znajduje sie brtmam ma ok 500 do 1000 km promienia. banka siaga na praktycznie calym obszaze
banki zwykle stawia sie za brama coby delikwent musial zawrcac i gubil orientacje. aczkolwiek szkolo nar 2 mowi stawiacz przed bramo zeby musial przez nie oprzeleciec ( jhak jest duza badz t2 duza. mala lepiej za bramna dawac, bo przeleciec przez nia to skunda a na zawracanie zuzywa sie wiecej czasu

--- Koniec cytatu ---

Protip i bramka nr 3. Ustawić dictora na krawędzi bańki będącej za bramą. Nie dość, że będzie musiał zawracać, to jeszcze będzie miał bankę dictorową do przelecenia.

myst1q:

--- Cytat: Mona X w Grudnia 22, 2008, 02:09:03 ---Protip i bramka nr 3. Ustawić dictora na krawędzi bańki będącej za bramą. Nie dość, że będzie musiał zawracać, to jeszcze będzie miał bankę dictorową do przelecenia.

--- Koniec cytatu ---

zrob screena ;]

misao:
ja i tak zykla sabrami kampie banki <_<

myst1q:

--- Cytat: Hoshino Rika w Grudnia 22, 2008, 11:58:44 ---ja i tak zykla sabrami kampie banki <_<

--- Koniec cytatu ---

kampisz banki? zeby nie ukradli? ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej