Eve Online > NoobGarten

[PVP/PVE] Mega/Domi- defender gornikow

<< < (4/7) > >>

Voulture:
Jesli to odciety system warto postawic banke large na gejcie, zawsze powinno dac pare dodatkowych sekund na zwiniecie sie z belta. W 0.0 o ile masz dostep do najdrozzych minsow - crockitu, bistotu, arkonoru z tego co wiem to kopac sie oplaca i mozna miec teraz z tego niezla kase. A na drugim koncie mozna sobie w takim systemie racic i obie rzeczy mozna robic semi afk :)

myst1q:
mamy banki.
ale jestesmy w wojnie...
no niewazne.

egnostos-> ja bardzo rozumiem, ze jak host wpada do systemu, to klikam warp fleet at 0, na pos'a, ale hulki maja bardzo slaby allign, a dronkom ECM az tak bardzo nieufam. owszem, uratywaly mi tylek wiele razy jak musialem spieprzac, ale nieufal bym im zabardzo. ^^.

no niewazne, dzieki za odpowiedzi, jakos sobie poradze.

Voulture:
Tak dzialaja banki sciagajace - jesli zostanie ustawiona (zanchrowoana albo stawiana pzred diktora/ hica) banka dokladnie na lini miedzy dwoma obiektami (najczesciej stacja a gejtem lub gejtami) w gridzie obiektu na kltorym konczy sie warp to kazdy statek tak leacy laduje na tej bance. Taka jest zakrecona mechanika gry, niezaleznie czy ta banka znajduje sie 100km przed czy za gejtem i tak w nia wpadniesz. Dlatego wlasnie czesto kampione sa gejty znajdujace sie ponad 14,4AU od najblizszego biektu bo nigdy nie wiadomo czy banki sciagajacej nie ma a jesli nie masz BMki to nie sprawdzisz tego skanerem. Przyklad wizualizacyjny:

........(..).........<--100km-->.......(((---))))......<--+14,4AU-->......(((------))))

sfera sciagajaca .............gejt wylotowy z systemu............gejt lub obiekt z ktorego skaczesz

myst1q:
na jaka odleglosc da sie tak zrobic? [tak wciagnac kogos].

misao:
tes namgrid co gejt

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej