Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Stare dzieje Ion Core'a

<< < (4/7) > >>

Ezachiel:
Dla mnie z tego okresu to rządziło wybudowanie Carriera przez SHCK-y, akce jaką podjelismy całym korpem w transporcie ponad 15j kilkudziesięciu milionów tritanium z low-sec do arzi .. EPIC.
Samo przeprowadzenie się do STAIN, integracja z korpami, CTA ... ogolnie EPIC... co się teraz z nas porobiło, Yogos w xenobytach siedzi, korp który zadał nam największe straty w STAIN :D

MightyBaz:
cos wam sie pomerdało - do Omist pierwszy wprowadzil sie Rave, ktorego bylem wtedy CEO. (po tym jak Khiron stracił carriera z całym swoim dobytkiem i zrezygnował z eve na zawsze).
Negocjowałem warunki, coby NAPy ustawić, potem reszta nugusów dołaczyła. Czesc luda pozniej odeszła do Fatal, do Lotki Voltera. Pamietam jak Rave stawialo swojego pierwszego posa, indykami zwozilismy posa i paliwo - ech lza sie w oku kreci...

Voulture:
Baz, mowimy o tym od poczatku, Rave siedzialo juz w Omist kiedy z mysla o zaciesnieniu wspolpracy (i tu wlasciwie mozna mowic o poczatkach Ion Cora) Shocky i GBT postanowilo sie tu przeniesc. Sam nie pamietam dokladnie ale to nie Ty Bazie ale Raf byl CEO Rave kiedy dolaczalem (lipiec 06?), teraz juz nie pamietam czy ty byles CEO przed nim, czy po nim... Erm i nigdy nie zapomne Twoich fitow z forum Rave ;P

MightyBaz:
Raf zostal ceo jak przenioslem sie do Fatal (-LV-).

Val Heru:

--- Cytat: Voulture w Grudzień 15, 2008, 13:27:19 ---Erm i nigdy nie zapomne Twoich fitow z forum Rave ;P

--- Koniec cytatu ---
uber fity ala mighty baz, legendarne  8)

ps. ja do rave dolaczylem jakos pod koniec pazdziernika 2006 i wtedy ceo byl Raf

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej