Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Dek / Fade/ / Pure Blind
Fedajkin:
Za późno... :P sam to zrobiłem wcześniej :D i interes się kręci :D
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Kombat w Listopad 27, 2008, 12:09:33 ---A z drugiej strony goodfelasi + tri + atlas + axiom + jakieś lokalne maluchy to też nie w kij dmuchał ;)
--- Koniec cytatu ---
TRI zresetowało Goodfellas (co jednakże nie wyklucza okazjonalnej współpracy w ubijaniu tytanów itp.). W tej chwili na niebiesko mamy tylko Atlas. Przeprowadziliśmy się do Pure Blind na dłużej.
Straszny:
moim zdaniem to olbrzymi błąd bo naplandowe sojusze bedą teraz miałby po prostu łatwiej, albo jesteście tak słabi że zostaje Wam X-70 z okolicami, albo tak krótkowzroczni nie widząc jak to jest bez sensu ruch. Ale to już Wasza sprawa - ja to widzę tak że za 2-3 miechy wyprą Was z npcowych stacji i ich okolic. Ale jeśli Was nie wyprą - to powodzenia.
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Scaryman w Listopad 27, 2008, 16:48:49 ---moim zdaniem to olbrzymi błąd bo naplandowe sojusze bedą teraz miałby po prostu łatwiej, albo jesteście tak słabi że zostaje Wam X-70 z okolicami, albo tak krótkowzroczni nie widząc jak to jest bez sensu ruch. Ale to już Wasza sprawa - ja to widzę tak że za 2-3 miechy wyprą Was z npcowych stacji i ich okolic.
--- Koniec cytatu ---
Z NPCowych stacji nie da się wypchnąć. Stąd bierze się między innymi popularność Venal jako "przechowalni" dla aliansów. Vale of the Silent jest zbyt ubogie w surowce aby utrzymać nasz sojusz. W dodatku pod koniec naszej bytności walki w tym rejonie praktycznie ustały i zrobiło się nudno.
Pure Blind ma więcej księżyców a do regionów bogatych w cele też jest dużo bliżej. To powinno zapewnić zabawę dla naszych graczy na dłużej.
Tooten:
Jak ktoś zacznie się wpychać do Vale, to wracacie tam, czy olewacie region na straty?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej