Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Dek / Fade/ / Pure Blind
LoveKebab:
--- Cytat: Kalressin w Listopad 27, 2008, 21:56:10 ---Goonsi tez tak mowili w czasie nakrywania stolu do kolacji w NOL. Nuda, brak perspektyw i gwarancja wpier..u 10 s po undocku to dobry sposob na wywalenie kogos z npc stacji.
Absolutnie nie twierdze ze Tri da sie, czy dalo by sie, wywalc za stacji npc tymniemniej jest to mozliwe.
--- Koniec cytatu ---
dlaczego mowisz o NOL ktore nie jest stacja NPC ? delve nie jest w calosci regionem npc...
a jako dodatek powiem ze w momencie gdy gang rr-bsow warpnie sie pomiedzy sniperow to nie ma co zbierac, haha
\o/ wojna ! pimp-varg gogo!
DragLord:
Mały offtop:
Hehe niezły zonk LoveKebab to rodak nie spodziewałem się tego (ciekawe ilu jeszcze jest ich w TRI, w szczególności ze starego TRI)
TRI życzę powodzenia, dobry ruch wykonali przenosząc się do X-7OMU w PB, po ich kb z tego weekend widać że mają tam sporo zabawy. Ciekawi mnie jak szybko GF padną (bądź się wcześniej rozpadną, już jakiś corp wyszedł od nich i dlatego spadł im sov w systemie ze stacją YA0 - nawiasem mówiąc kiedyś stacja TRI hehe) bo to że padna bez pomocy BOBa to chyba nie ulega dyskusji.
LoveKebab:
z ya0 to byl mega joke - goodfellas dali nam postawic posa cobysmy mogli sie w nim chowac przed dd, isc afk i takie tam - tego posa nigdy nie zdjelismy i ich posy chyba wszystkie padly (nikt nie nakarmil), wtedy nasz zaskoczyl z sovem :d
Straszny:
zawsze tak sie mówi ze wiecej killi itd (no a co mają napisac) - prawda taka byli ze za słabi byli żeby trzymać region sami i wpiernicz murowany byłby zaraz, a że TRI nie jest sojuszem który można poważnie traktować w polityce świata gry, to nie raz wcześniej pokazali i zrobili to znowu. TRI w polityce zachowuje sie podobnie jak z killboardami na których regularnie oszukuje. Ile można zakręcać sojsuze z którymi sie współpracuje? Jak widać dużo.
A że kille mają i fun - pewnie że mają , ale z zupełnie innego powodu - region do którego uciekli jest bazą wypadową luźnych korpusów GBC, które z niego miały lekkimi statkami roamować całe teren NC - a teraz zostały całkowicie zaskoczone sprowadzeniem sie TRI - więc przez jeszcze 2-3 dni bedzie dużo skirmish-fight z rozproszonymi grupkami GBC na tym terenie vs zebrane w kupe TRI.
TRI z jednej strony posiada dużo doświadczonych graczy, na poziomie Stainempire, Pandemica i innych doświadczonych sojuszów a z drugiej strony w grze jako całość zachowuje sie głupiej niż AAA (to moja bardzo subiektywna opinia, nikt nie musi sie z nią zgadzać).
LoveKebab:
o lol, prawie sie poplakalem ze smiechu - pokaz mi prosze gdzie na kb oszukujemy? to ze nasz webmaster psuje co chwile naszego kb to zadna nowosc ( Karbowiak ) i wszyscy sie z niego smieja. Kille sa postowane zawsze, jesli ktos tego nie zrobi to przy nastepnym liczeniu zostanie to postowane przez API
jakbysmy nie walczyli tylko zamelinowali sie w Vale to moglibysmy utrzymac sie przynajmniej miesiac (w tym czasie pewnie stracilibysmy polowe capsow) ale walka bylaby jednostronna - po co bronic sie nonstop i probowac utrzymac region bez zadnego znaczenia strategicznego (yay, mamy cale 3 highendowe moony ktore nie wystarczaja nawet na oplacenie posow w station systemach - ktokolwiek zarzadza posami musialby byl skonczonym idiota jesli by placil z wlasnej kieszeni)
zreszta to samo moge powiedziec o calym GBC ktore "wrocilo pomoc -A- w walce z przewazajaca sila wroga" (afair BuFu jest czescia GBC) lol, ruski ktore maja przeszlo 15 tytanow i trzymaja 2gi najlepszy region w grze potrzebuja pomocy w walce z wpol-kompetentnymi "pvp'rami" ktorzy nie potrafia statkow zfitowac a jedyne co im dobrze idzie to walka na CAOD. dlaczego nie walczyliscie o tribute ? dlaczego nie traciliscie wiecej capsow, dlaczego nie zaatakowaliscie innego regionu?
sorry ale nie karm mnie propaganda :) wiecej na takie posty odpowiadal nie bede :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej