Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Południe w ogniu.

<< < (18/68) > >>

Vic Brunner:
ciekawe soulscream bo nie pamiętam abyś Ty też pisał o porażkach swojego ukochanego alliancu..

Nashir:
to przejzyj jeszcze raz ten watek

Vic Brunner:
przejrzałem i nadal nie widzę postu gdzie samoistnie informujesz o porażkach swojego alliancu. Owszem komentarzy bez liku (ich poziomu nien komentuję), ale jedyny post informujacy z Twojej strony o jakiejś nowej porażce to link do KB Boba ze skirmisza, w którym wzięło udział horrednalne 15 statków, w tym głównie frejki ;D
zaiste wielka to bitwa była, w której losy się systemu ważyły... :D

Wilk:
Fajnie, że SW awansem dostało się do eBay S.A. A miało być podobno bez flejmu w tym temacie.
Nikt Ci też nie bronił, Soul, napisać o piątkowej bitwie*, ale Ty zamiast o niej napisać wolisz się wyzłośliwiać.
A poza tym to sam przeglądnij temat - już w pierwszym poście masz wymienione dwie porażki SW/-A-
Więc z łaski swojej przenieś się do flejmu albo zmień ton.

* Z punktu widzenia supportu:
- bitwa była bardzo dobrze rozegrana ze strony goonów. Pozwolili nam wlecieć do systemu, wystawili carriery na baita, nasze BSy tam skoczyły, potem support, agooni walnęli 2xDD, które dało im finalny wynik 3:1 w killach (jeśli nie lepiej). Następnie pogonili nas z systemu ubijając część jajek -A-, które wracały po nowe statki. No ale w końcowym efekcie pozwolili nam wrócić w nowych statkach, a sami schowali się i bronili cynojamnika pompując go z uporem godnym podziwu, tak że nie daliśmy rady go zdjąć. Za to po 2xDD gooni support dał ciała, bo pałętał się po systemie dając się rozstrzeliwać.

Yogos:

--- Cytat: soulscream w Grudnia 08, 2008, 11:04:57 ---szkoda ze spoleczka z ebayu pisze tylko o swoich sukcesach a nie pisze o wtopach tak jak np w piatek jak wylapali podwojne DD to juz nie

--- Koniec cytatu ---

Nie było mnie od piątku w polsce i nie miałem jak pisać.
Racje mają chłopaki że zamiast sapać napisałbyś pare zdań co się działo.

Zajebiście łatwo się podpierdala do innych co ?  A jak trza napisać coś więcej niż Hurf Durf ZOOOR to jest problemik widze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej