Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Południe w ogniu.

<< < (59/68) > >>

Totalizator:
A pilot tego (prywatnego) tytana nie jest już w bobie co jest przezabawne. Podobno wyleciał za co innego ale fakt że poczekali z tym aż straci ten jakże przydatny dla korpa prywatny asset coś jednak mówi  >:D

Yogos:
Spoko Xarth specjalnie tak posta napisałem żeby ich podburzyć i sprawdzić czy czytają  >:D

Wiem przecież że wspólnie to zrobiliście * Yogos daje ciasteczko Goonsom

A z updatów to Exe dostało hot dropa od NC i Foundation w Wicked Creek. EXE Stracili  20 pare dredów,  kawaleria się troszkę spóźniła i większa część floty NC+Foundation zdołała uciec. Z tego co patrzyłem to TCF+RZR+Foundation stracili 14 dredów.
W suporcie bez szczególnych fajerwerków po około 20 bsów.

Tak to się w sumie toczy Blob or be Blobed  :D

Troszkę wcześniej  w esoteiri wychodził jakiś pos Sys z reinforca zanosiło się na bitwe ale w sumie nic wielkiego się nie stało. Local podjechał do 400 i UNL nie zdecydował się walczyć.

Goomich:

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Stycznia 08, 2009, 07:26:47 ---A pilot tego (prywatnego) tytana nie jest już w bobie co jest przezabawne. Podobno wyleciał za co innego ale fakt że poczekali z tym aż straci ten jakże przydatny dla korpa prywatny asset coś jednak mówi  >:D

--- Koniec cytatu ---

AFAIK nie wywalili go za stratę tytana, tylko dlatego, że jest idiotą. :)

partridge:

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Stycznia 08, 2009, 07:26:47 ---A pilot tego (prywatnego) tytana nie jest już w bobie co jest przezabawne. Podobno wyleciał za co innego ale fakt że poczekali z tym aż straci ten jakże przydatny dla korpa prywatny asset coś jednak mówi  >:D

--- Koniec cytatu ---
Gdyby Venzon wdupil Tytana tez bym go wyjebal... :P (Joke)

Ezachiel:
Ja bym się chyba cieszył ... lubie małe zwinne stateczki ... a Tytan ma strasznie cięzką dupe mimo wszystko ... ruszyć toto ... ale polatać bym polatał tak zeby zobaczyć .. hmm, moze kiedyś na SISI ... a Venzon już w tym tytku tak zostaje na stałe czy sobie robi czasem wycieczki ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej