Eve Online > Wsparcie techniczne
nowe EFT
ko0rt:
Kolejna dyskusja typu: "nie spodziewałem się...", "miało być inaczej...", " coś tam..."... Jest jak jest i jak to mówią na zachodzie "get over it". Geez... za duży wpływ mamy na grę, bo się ludzie rozwydrzyli ;D
Tooten:
Po co w ogóle CCP informuje graczy o zmianach... Jeżeli naprawdę miałaby w grze następować ewolucja zamiast systemu nerfów/boostów, to wszystkie zmiany powinny być tajne, potem byłaby zabawa odkrywając zmiany. Plus element konkurencji międzyludzkiej, bo a nuż odkryłem zmianę, której nie odkrył wróg :) A tak zawsze coś się komuś nie podoba. Vote NO for fix notes!
Striker:
--- Cytat: Tooten w Listopad 27, 2008, 13:01:47 ---Po co w ogóle CCP informuje graczy o zmianach... Jeżeli naprawdę miałaby w grze następować ewolucja zamiast systemu nerfów/boostów, to wszystkie zmiany powinny być tajne, potem byłaby zabawa odkrywając zmiany. Plus element konkurencji międzyludzkiej, bo a nuż odkryłem zmianę, której nie odkrył wróg :) A tak zawsze coś się komuś nie podoba. Vote NO for fix notes!
--- Koniec cytatu ---
This
Brak informacji o zmianach (albo opóźnione o pare miesięcy informacje) byłyby naprawde fajną sprawą;)
Loc0:
Hehe to se ne da panocki chyba, ze bede mogl "podniesc" swoj statek po padzie, tak jak innych mmo tomby etc ;p
Np bylbym wielce niepocieszony gdyby cyno mialo x% szans na wywalenie mi capsa do losowego systemu i pechowo znalazlbym sie na drodze wesolego bloba szukajacego capsa do ubicia :nie: bo w patch notes nic nie pisali na ten temat.
magni:
Loc0 ma racje, zeby grac trzeba znac reguly gry... jesli te reguly ulegaja zmianie w sposob tajny to gra przestaje miec sens
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej