Eve Online > NoobGarten
Życie
Sammani:
--- Cytat: Azbuga w Listopada 04, 2008, 12:19:40 ---Jeśli na walkę to wybieraj karierę military soldier, chyba ze jesteś gallente i idziesz w dronki to wtedy można zaryzykować special forces.
--- Koniec cytatu ---
caldari tez special forces jesli sie idzie w missile
Luisa:
Wiem, że to nudne, ale zrób sobie najpierw skille z grupy Learning :P najpierw podstawowe np. na 4 lvl a później advanced też na 4. Oczywiście jak jesteś ambitny to możesz podstawowe na 5 wrzucić.
Ściągnij sobie ten programik : EVEMon - evemon.battleclinic.com
Możesz tam stworzyć sobie plan skillowania, dodatkowo EVEMon ładnie ustawia learningi w takiej kolejności, aby ich uczenie się było jak najbardziej wydajne :)
Maxpixel:
Dzięki za wszystkie informacje, gra jest strasznie skomplikowana, jeśli się nie przekonam po tych 12 dniach co mi pozostały to pewnie nie będę w to inwestował... Ludzie starają się pomagać innym i to jest bardzo widoczne w tej grze ale tam jest tyle tego napchane...
Pol Kent:
--- Cytat: Maxpixel w Listopada 04, 2008, 17:39:13 ---Dzięki za wszystkie informacje, gra jest strasznie skomplikowana, jeśli się nie przekonam po tych 12 dniach co mi pozostały to pewnie nie będę w to inwestował... Ludzie starają się pomagać innym i to jest bardzo widoczne w tej grze ale tam jest tyle tego napchane...
--- Koniec cytatu ---
Nie trać wiary Padawanie, niech Moc będzie z Tobą. ;) Nie jedna z grających w EVE osób zaliczała zakończony porażką Trial przez końcowym sukcesem, pewnie nie jedna zaliczała też więcej niż jeden Trial...
Nawigacja
Idź do wersji pełnej