Eve Online > NoobGarten

Żeby było dobrze :)

<< < (2/2)

malroy:
dzięki za odpowiedzi :)

właśnie kolejnych tabelek nie potrzebuję bo i tak jeszce nie ogarniam całości gry i tak naprawdę to co wybiorę może się okazać beee. Captain Death biorę Twoją propozycję i zaczynam.

Jeszcze taka drobnostka. Mogę w jakiś sposób przekazać statek, kasę i inne rzeczy nowej postaci?

edit: a jak najlepiej punkty na atrybuty rozdać dla tego Caldari

Captain:

--- Cytat: Borys Radzymiński w Października 28, 2008, 17:00:27 ---Jeszcze taka drobnostka. Mogę w jakiś sposób przekazać statek, kasę i inne rzeczy nowej postaci?

--- Koniec cytatu ---

Możesz na stacji dać komuś, a ten ktoś do tej nowej postaci jeśli masz triala, jeśli pełne konto to normalnie kontraktem.

--- Cytat: Borys Radzymiński w Października 28, 2008, 17:00:27 ---edit: a jak najlepiej punkty na atrybuty rozdać dla tego Caldari

--- Koniec cytatu ---

Pisałem:

--- Cytat: Captain death w Października 28, 2008, 16:45:37 --- i atrybuty dorzucasz do perca i inteligence

--- Koniec cytatu ---

Edit
odpowiadając na pytanie w temacie to sobie pół litra wypij to będzie dobrze  :P

malroy:
postać zrobiona, pomógłbyś mi tranfernąć przedmioty i resztę?

Na razie mam konto trial, z zakupem poczekam jeszcze parę dni.

Captain:
To sie odezwij in game mój nick masz w podpisie, ewentualnie mozesz dac swoj to sie odezwe

Xarthias:
Nie rób achury, bo one śmierdzą  :2funny: I wcale nie jest taka do przodu :P
Tak naprawdę na forum jest ...naście wątków w tym temacie, więc polecam zacząć od searcha i przejrzenia wątków w NoobGarten.
Temat zamykam.
Kthxbye.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej